Kraschad bil övergiven

En ännu okänd chaufför har lyckats med det här konststycket. Kollisionen i tallarna torde ha varit kraftig eftersom krockkuddarna i vardera framsäte lösts ut. Foto: Läsarbild

En ännu okänd chaufför har lyckats med det här konststycket. Kollisionen i tallarna torde ha varit kraftig eftersom krockkuddarna i vardera framsäte har lösts ut.
Foto: Läsarbild

SESKARÖ: I fredags uppdagades att ett inbrott skett i en sommarstuga på Seskarö. Bland stöldgodset uppges en båtmotor finnas. Dörrlås har brutits upp och inredning saboterats. Någon ska även ha eldat på den torra gräsmattan, bara ett par meter från byggnader. Inbrottet har anmälts till polisen.

I söndags på förmiddagen inkom ytterligare en anmälan som inte är sammankopplad med inbrottet. Det handlade det om ett fordon som påträffats krockad på Reningsverksvägen, i närheten av det nya reningsverket på Seskarö. Bilen har hamnat av på sidan av vägen och kraschat in i tallar invid den.
Ingen person fanns kvar på platsen när polisen anlände. När olyckan har inträffat är oklart. Kollisionen har varit kraftig, då krockkuddarna på förar- och passagerarsidan har lösts ut.
– Det finns en anmälan upprättad om avvikande från olycksplats och vårdslöshet i trafik, säger Aron Backman, förundersökningsledare.
Backman uppger att utredningen i ärendet inte har startat ännu och troligtvis inte kommer att inledas under innevarande vecka. Registrerad ägare ska kopplas samman med fordonet och i samband med det kommer en möjlighet till att knyta en chaufför upp.
Det är oklart om bilen är stulen eller inte.
– Den var inte anmäld tillgripen under söndagen, säger Aron Backman.

Publicerad i Haparanda
En kommentar om “Kraschad bil övergiven
  1. gatubarnet skriver:

    Ja denna Mollgan