15-tal omhändertagande enligt LOB

TORNEDALEN: Polisen uppger att det i natt haft en hög arbetsbelastning  i länet, främst beroende på Kirunafestivalen där 15 personer omhändertogs enligt lagen om tillfälligt omhändertagande av berusade.

Av totalt 22 omhändertaganden för fylleribrott i länet i natt, skedde 15 av dem under Kirunafestivalen. Festivalen har under senare år blivit en populär festplats för många Tornedalsungdomar som bevistar Kirunafestivalen.

– Så många många fylleriförseelser brukar vi absolut inte ha i Kiruna under en natt. I övrigt har vi haft det lugnt i östra Norrbotten, en lugn och bra natt i Tornedalen, uppger polisens talesman.

 

 

Publicerad i Svenska Taggar:
4 kommentarer om “15-tal omhändertagande enligt LOB
 1. Verkkosurfaren skriver:

  Vad säga, kippis perkele?

 2. Sarva skriver:

  Ja herre Gud! Är det verkligen så att det är ungdomar från tornedalen som invaderat Kirunafestivalen och fyllt fyllecellerna? Känns som man skulle tagit alkotest på vissa påståenden också.Det kanske är deras fel också att det var dåligt väder!Det är ju vida känt vad rallarna hade innanför västen mellan kiruna vassijaur under ledig tid,så nog finns det generna hos stadsborna i Kiruna när det handlar om alkohol.Fult att svärta ner tornedalingarna på detta sätt.

 3. AnnBritth skriver:

  Milde tid…stackars Kiruna som blivit invaderat av tornedalens härliga ungdomar. Skylla fylleriet på dessa? Rent löjligt. Jag tror nog Kirunaborna också kan supa till. Vad händer om inte några ungdomar från andra ställen uppsöker festivalen? Det blir nog ganska tomt. Det måste sättas upp kravallstaket runt området. Ha kontroll så att bara kiruna borna blir insläppta. Fy fasen, kanske dags för en bojkott. Det dåliga vädret i fredags….Vems fel var det😂😂😂

 4. Resultaten skriver:

  Visste ni inte att kiruna ungdomar är ordentliga kristna nykterister 😂

  Det är ju bara i Tornedalen man super och bråkar.