Anmälde olaga hot mot myndighet

HAPARANDA: En äldre man som besökte Skattemyndigheten misstänks ha uttalat ett hot som riktades mot en annan myndighet.

Det var vid 15-tiden under fredagen som polis beordrades till platsen var mannen påträffades. Det var dock lugnt på platsen.

Förhör har hållits och en anmälan gällande olaga hot mot grupp upprättades.

Publicerad i Haparanda, Svenska
3 kommentarer om “Anmälde olaga hot mot myndighet
 1. statsmannen (s) skriver:

  varför händer detta nu når centern styr kommunen? ni har ju lovat 10000 fler poliser om ni får makten. och nu har ni makten. varför händer de inget? ni sa att landsfader politik var skadlig för Sverige. men er politik är verkligen skadlig för landet Sverige. så sluta med er retorik. bara svammel höger retorik. se på er Lilleman handen fortfarande på höger hand i kavajen? kolla.

 2. statsmannen (s) skriver:

  och förstår att tornberg är besviken på centern beslut. men ska vara glad att vår landsfader även tänker på kommunernas ekonomi. med en nazi politik med kd i spetsen så skulle även tornberg leva svältdöden. de är fakta.

 3. Resultaten skriver:

  statsmannen (s):

  Jo så är det och vi är väl tyvärr påväg till ett slags bondesamhälle där en person äger allt och där resten är drängar, statare etc.

  Sådan är ju högerpolitiken.

  Sedan att nu KD vill samarbeta är för att dom vill göra söndagskyrka och andra kristna saker obligatoriska.

  En möjlig sak vi kunde införa är att kungen skulle ha mer att säga till när det är sådan dagis hos dagens politiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.