Annie Lööf gör ett nedslag i länet

HAPARANDA: Den 25 april besöker Centerpartiets partiledare Annie Lööf Haparanda och Luleå.

I Haparanda blir besöket ute i Kukkola där hon ska träffa företagare som jobbar med bland annat med naturguidning och samtala om besöksnäringen.

Senare på eftermiddagen åker hon till Luleå där det arrangeras en öppen utfrågning inför EU-valet.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar:
21 kommentarer om “Annie Lööf gör ett nedslag i länet
 1. AnnBritth Olofsson skriver:

  Vad ska hon hit och göra? Kan tycka att hon ska plocka fram skämskudden. Hon har verkligen gjort bort sig. Det är bara kolla opinionssiffrorna. Dessa går rakt ner….vad hade hon väntat sig förresten. Hon har verkligen svikit sina väljare.

 2. Raito skriver:

  Hon hade inte ens mod att möta vanligt folk i Haparanda utan mötte endast ”företagare.” Otroligt patetisk människa.

 3. ej razisd skriver:

  jag tycker också de är för jävligt. hon styr vårt fina land åt extrem höger hållet. men hon tycker heller inte om razi partier vilket hedrar henne.

 4. Fakta skriver:

  Svikikt vem? Kanske SD? Som inte har en egen politik, anpassar sig efter högern! Som nu inför EU valet, tidigare emot, nu för! Ett svammel parti utan egna åsikter!

 5. AnnBritth Olofsson skriver:

  Det är så intressant att läsa vad vissa skriver. SD verkar vara något som skrämmer. Varför det? Fakta skriver att SD inte har någon egen politik. Att dessa tar efter andras åsikter. Det är ju precis tvärtom. Det måste väl alla upptäckt. Att lyssna på debatterna numera är väldigt roligt. Vissa låter som ett eko efter Jimmie Åkesson. Kolla KD. Hon ökar i förtroende. Varför? Ja, hon har vågat närma sig SD. Snart är hon förbi M.

 6. Laitahyökkääjä skriver:

  Varför SD skrämmer? Jo, för att det fanns en gäng nazister (även innan SD) som vann det tyska valet, tog av sig kostymen och tog på militäruniformen. Sedan kastade de ut meningsmotståndarna ur parlamentet med hjälp av en gammal undantagslag och skapade en diktatur som slutade med världskrig och en industriell utrotning av människor. Det är fakta du kan hitta i ett bibliotek nära dig.

 7. AnnBritth Olofsson skriver:

  Laitahyökkäjä…jag är mer rädd för terrorhandlingarna som händer överallt. Skrämmer inte det dig? Bränderna som tar fart igen? Överfallen?Våldtäkterna?Mord? Inte fan, behöver vi vara rädd för SD. Tycker du vi har en regering som klarar sin uppgift att få ordning på landet? Det har vi inte. Det däremot…Det skrämmer mig.

 8. från holmen skriver:

  läste på annan plats att Annie från Centern blivit mordhotad…och hade fått fula påhopp med grova tillmälen tillsänt sig…undrar varför folk gör så mot henne…

 9. Sarva skriver:

  Laitahyökäjä skrämmer inte det före detta sossarna dig som uppfan nazismen. Ta och läs och sluta förtränga sanningen, du är nog ensammen att tycka som du gör. Löfvens morfar var äkta nasse, sug på den du.

 10. från holmen skriver:

  läste på annan plats o Annies bostadsförhållanden…. ””Annie Lööf har också (2011) trixat med mantalsskrivningsadressen. Under tre år fick hon ut 130 000 skattefritt för dubbel bosättning. Göran Persson (S), Tobias Billström (M) och moderaten Erik Bengtzboe är andra som har gjort samma sak.””

 11. Laitahyökkääjä skriver:

  Uppfann nazismen? Jo, å sossarna startade även WW2 och kopplade in Dr Mengele å herr Eichmann för att utveckla läkekonsten och förbränningsugnarna. Men som tur var kom Bomber Harris och bombade bort Löv’ens farsa å hela Sveriges land. Fejk News? Nej världen enligt Larva.

 12. Marita skriver:

  Intressant att läsa kommentarer. Vem är det som sakta men säkert inför diktatur i landet.
  Nu kan man inte skriva allt man vill åt ett visst håll för du blir bötfälld eller får fängelse.
  Man tar i försvar en viss grupp människor och du får inte säga vad du anser om deras beteende när de våldtar kvinnor och mördar.
  Du får inte yttra dig fritt eller ventilera dina åsikter om det berör denna grupp av människor.
  Många är blinda och ser inte verkligheten som den är.
  Vi går mot diktatur tack vare sosse regeringen !!

 13. Marita skriver:

  Annie den räven trodde hon skulle bli statsminister !!
  Men se där gick hon bet.

 14. AnnBritth Olofsson skriver:

  Marita…riktigt bra skrivet. Äntligen en till kvinna som skriver. Annars är det en massa ”män” som döljer sig bakom ett alias. Vi måste börja se verkligheten som den är. Den går inte att dölja längre.

 15. ej razisd skriver:

  tärendö som är ett f.d nazi fäste (enl artikel i nsd) och nu ett SD. där friheten för människor begränsas är ju orbans Ungern och erdogans Turkiet som ju är sd;:s drömländer som dom bor i och semestrar i. de är fakta.

 16. Henka skriver:

  Ej razisd : finns d inge annat å göra i juoksengi än å sitta Å kasta skit på hbwebben?

 17. AnnBritth Olofsson skriver:

  Henka…razisd har hakat upp sig. Allt han kan skriva är upprepningar. Han älskar att skriva om Tärendö och nazister. Det bör nog en liten nazze i honom. Ungern och Turkiet gillar han också.

 18. Sarva skriver:

  Ja du ej razisd eller fakenews juoksengi eller juoks- sieki.när du nämner några andra länder du glömde Venezuela!

 19. arbetare skriver:

  Jag vill och hoppas att jag aldrig kommer får leva under annie lööfs makt och påververkan i den svenska samhället, vilken clown i svensk politik.

 20. arbetare skriver:

  förlåt felstavningnen

 21. kainu skriver:

  hej!!ingen kan väll seriöst ta ”ej razisd” på allvar?största trollet här..sluta ödsla energi på det å tänk lite,lyssna på andra å våga debatera även om det är ”rasistiskt”i nya vänster Sverige.man kan faktiskt vara emot massinvandring utan att vara rasist,man kan vara skeptisk till nyheter å vänster propaganda utan att vara extrem höger…tänk efter lite,de var inga problem tidigare.förr var det samma sak at kritisera svenska kyrkan som islam tex..men varför är det inte så nu längre?de finns hopp ännu om vi öppnar ögonen,å tänker själva å inte köper allt en svetsare tex säger på tv