Asplöven bugar ut på hemmaplan

HBwebben hoppas kvällens match avgörs i GWS. Foto: Lasse Stenman

HAPARANDA: AHC spelar säsongens sista hemmamatch mot Vännäs under onsdagskvällen.

Till handlingarna läggs klubbens stökigaste spelår i mannaminne. Kvällens drabbning har dock ingen som helst påverkan på faktiska förhållanden i tabellen, där gästerna sedan länge lagt vantarna på den kvalplats som finns i potten under fortsättningsserien i norra Hockeyettan.

Asplöven avslutar säsongen med ett ungt blandlag som blandar och ger. Till kvällens match kommer man med en uddamålsseger mot Teg borta senast.

HBwebben hoppas på en lång match med förlängning och straffar, helt i publikens smak. 3-3 låter som ett bra resultat efter tre perioder.

Ert lokala medium finns i cyberspace från klockan 19.00.

ANNONS

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.