Asplöven vill ha revansch

KARLSKRONA: Asplöven möter serieledaren borta i kväll, ett lag som tvålade till AHC med 0-6 i seriepremiären i september.

– Karlskrona är ett bra lag, men vi kan bättre än i den matchen.

Efter fem segrar på bortaplan vädrar tränaren Per Kenttä en försiktig optimism. Men skadan på Simon Olsson (lättare hjärnskakning) gör att coach Kenttä och vapendragaren Urban Lahti stuvar om lite i kedjeformationerna, vilket bland annat innebär att J20-anfallaren Erik Furmark får speltid tillsammans med Martin Hellgren och Patrick Näslund i fjärdelinan.

Succémannen Joel Lassinantti får fortsatt förtroende i kassen. Bataljen bubblar på HBwebben från klockan 19.00! Tips: 1-4. Optimistisk kille.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala Taggar: , , , ,
4 kommentarer om “Asplöven vill ha revansch
 1. från holmen skriver:

  Vore ju tjänstefel om inte tränaren siktar på Vinst…
  Mitt tips 2:4

 2. Aspen80 skriver:

  Mitt tips 8-0

 3. Anders Bäckström skriver:

  På sätt och vis så är det David mot Goliat, om man tittar på skillnaden i kostnader för spelartrupperna. Alltså Karlskrona är Goliat, men så är det i stort sett vare match. Blir en mycket intressant och spännande kväll framför skärmen. PerUrban matchar varandra 100 %, och när det kommer till de taktiskt avgörande besluten i slutet av matchen, så har Ubbe få eller ingen överman i ligan. Hans totala känsla har vunnit många avgörande matcher hittills. Mitt tips 3-4 efter str.

 4. Lasse liten skriver:

  Det känns som en övermäktig uppgift att vinna över serieledarna på bortaplan, speciellt efter att en del av vinsthungern mättats av den magnifika vinsten över Södertälje.