Asplövens segersvit bruten

Krona-web1

HB/Lasse Stenman

KARLSKOGA: AHC föll i torsdagskvällens bortamöte mot BIK i Hockeyallsvenskan som slutade 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) efter ett ryck i mellanakten.

Matchen avgjordes i praktiken i slutet av den andra perioden, då Karlskoga gjorde två mål inom loppet av tre minuter. Det andra målet godkändes först efter videogranskning.

Asplöven tröstmålade i minut åtta av tredje. Backen Nicolai Bryhnisveen nätade, frammatad av Sebastian Dyk och Joachim Nermark. Sedan kom man inte närmare poäng än en ramträff.

– Inte så mycket att orda om. Vi förlorade mot ett för dagen bättre lag, konstaterar AHC:s tränare Per Kenttä.

Bäst i Asplöven var åter målvakten Samuel Ward som höll laget kvar i matchen under mellanakten. På lördag väntar AIK på klassiska Hovet.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå Taggar: , , , ,
6 kommentarer om “Asplövens segersvit bruten
 1. Knapsu skriver:

  Ingen skam att förlora mot ett förväntat topplag som BIK Karlskoga på deras hemmaplan!
  Samuel nästan omutlig i kassen och en mycket snygg soloprestation av Nicolai som gjorde Aspövens mål.
  Revanschen kommer mot AIK på söndag!

 2. Lasse liten skriver:

  ”Tack och farväl Asplöven” skriver Aftonbladet. Hoppas grabbarna tänder på den rubriken och visar att de är tillbaka i matchen på söndag mot AIK.

 3. Sixten Lautakoski skriver:

  Aftonbladet ska jag sluta köpablaskan aftonbladet som skryter att den är svriges mest köptas tidning skall skall vara landets mesta tidning för den lilla mäniskan eller hur…. ursäkta för fel stavande……

 4. p.r.s skriver:

  hej varför skriver ni ingenting om knatte hocky. de är framtidens kommande nya spelare knattarna har haft två matcher å ingenting skrivs.är dom inte värda samma de sätter eld i skällen. skriv nångon tack.p.r.s

 5. Dragos skriver:

  Sixten, du skriver vackert, och du har mer rätt än bloggaren på Aftonbladet! AB:s tips sprack visst på alla håll, Ikväll vann utdömda Björklöven borta mot Rögle och Vita Hästen borta mot Malmö, och i morgon….imorgon….stora starka Asplöven!!!!

 6. Dragos skriver:

  Okej prs, heja knattarna! 🙂