Berusad ville först inte gå

HAPARANDA: En berusad man kom strax efter 22.30 in på Max i Haparanda. Personalen försökte avhysa mannen men lyckades inte.

Mannen satte sig ner i restaurangen, en del av kunderna tyckte det var obehagligt. När personalen skulle stänga vid pass 23, lyckades de övertala mannen att avlägsna sig och polisen behövde inte ingripa.

Hos polisen uppger man att Maxpersonalen löste saken på ett bra sätt. I övrigt har kvällen, fram till 23.45, i östra Norrbotten varit lugn.

Publicerad i Haparanda, Polis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.