Bråk på boende

KALIX: Strax före midnatt på onsdagen inkom en anmälan gällande två personer på ett asylboende som hamnat i bråk med varandra. 

En patrull åkte till platsen och en anmälan om misshandel samt olaga hot upprättades.

Uppgifter om någon av personerna var i behov av att uppsöka sjukvård saknas.

 

 

Publicerad i Svenska
20 kommentarer om “Bråk på boende
 1. AnnBritth Olofsson skriver:

  Oj då…är det sant. Sånt händer väl inte här. Eller….

 2. Pekka Puupää skriver:

  Träning inför flytten till Rosengård, Rinkeby eller Fittja kanske. Där finns tillgång till bössor så det blir nog fint.

 3. Knapsu skriver:

  Oj då, första gången någonsin i historien det hänt att två personer i norbotten hamnat i bråk med varann.
  Visst är det fruktansvärt AnnBritth Olofsson?
  Vart är världen på väg?

 4. från holmen skriver:

  haha dom flesta kommer från fredens och kärlekens religion…men ok dom kanske slogs om ett arbete…

 5. AnnBritth Olofsson skriver:

  Knapsu…jag märker av lite ironi i din kommentar mot mig. Det är absolut inte första gången som två personer på ett asylboende bråkar. Det är inte sista gången heller. Vilken tur förresten att det bara var två. Oftast brukar ju stora gäng drabba samman. Har jag fel????

 6. Henka skriver:

  Väldigt intressant att man iallafall rapporterar att d hänt, bra hb

 7. Laitahyökkääjä skriver:

  Du har en poäng AnnBrith, men en ganska lättköpt sådan. Att vistas på ett trångt boende under en längre period, med oviss framtid och lite att göra, skapar tristess. Lägg till eventuella krigstrauman så kan det lätt leda till friktion, bråk etc. Det är ganska mänskligt. Jämför bara med (t ex) vanliga svenska parförhållanden som tenderar att krascha efter semestern. Trånga husvagnar och hotellrum framkallar slitningar, bråk och separationer. Och detta är, som det heter, statistiskt säkerställt. Men kommentarerna ovan kanske mer handlar om hud-, hår- och ögonfärg. Det är i alla fall mitt tips!

 8. AnnBritth Olofsson skriver:

  Laitahyökkäjä…Det övriga våldet som tagit över Sverige. Beror det också på trångboddhet?
  Tänk om alla svenskar skulle ha ett boende? Många skulle säkert bli lyckliga. Tänk på våra egna hemlösa…Trauman…ja, inte är det bara invandrarna som upplevt det. Det är många som gjort det. Vissa av dessa får inte ens någon hjälp. Varför tror du att psykiska ohälsan ökar bland våra egna ungdomar? Dessa saknar kanske både bostad och pengar. Någon hjälp finns inte heller att få. Kön till en psykolog kan vara upp till två år. Vissa orkar inte vänta. Tragedin hinner komma före hjälpen.

 9. Fakta skriver:

  Ann-Britt är ju SD:are, vad har ni förväntat för kommentar?

 10. Fakta skriver:

  ?

 11. AnnBritth Olofsson skriver:

  Fakta…visst är jag det. Vad är du själv? Törs du stå för det…eller är det bättre att gömma sig bakom en fasad? Fegt tycker jag.

 12. Jens skriver:

  Ann-Britth är inte främlingsfientlig. Hon har nog bara glömt (eller hunnit med pga den höga frekvensen) att kommentera alla nyheter i närtid om fylla, bråk och senast skottlossning mot bilar som begåtts av pursvenskarna i Meänmaa.

 13. Bort med patrasket skriver:

  Bra skrivet Ann-Britth!

 14. AnnBritth Olofsson skriver:

  Jens…jag hinner hålla koll på det mesta. Jag är pensionär. Det händer inte så mycket i Meänmaa.
  Det är ungefär som en piss i Missisippi. Övriga landet…ja, det är värre där. Skulle kunna kommentera mycket mer. Tycker det är bortkastad tid. Det är så många som är både blinda och döva för verkligheten. Så länge man inte själv blir drabbad, ja då är det lätt att rycka på axlarna.

 15. Laitahyökkääjä skriver:

  Annbritth bakar ihop bråk på trångbodda flyktingboenden med det övriga våldet i samhället. Det är just denna form av förenklingar på olika fenomen, med olika slags komplicerad problematik, som ofta kokas ner till samma simpla SD soppa, nämligen att den utifrånkommande alltid och per automatik är den skyldige – oavsett vilken lagöverträdelse som diskuteras. Vem behöver forskare och samhällsvetare när man man kan slå en snabb pling till 1a bästa SDare. För de sitter ju redan på den slutgiltiga lösningen…

 16. Sarva skriver:

  Laitahyökäjä eller vintipoika ska du inte byta disc snart du är ganska lik en travhäst med skygglappar, men så är det med vissa man blir fånge i sin egen kropp, men den dagen dina föräldrar lämnar det jordiska! Vad ska du ta dig till med din enormt trånga syn. Du är helt i avsaknad av split vision det kommer en dag när du måste ner för trappen vintipoika du kommer inte att ha det lätt.

 17. AnnBritth Olofsson skriver:

  Laitahyökkäjä…Du är ett stort skämt. Jag skyller väl inte allt på trångbodda asylboende. Våldet har ökat rekordartat sen 2015. Vi vet alla vad det beror på. Jag har inget emot en viss invandring. Vi måste kunna ge dessa en rimlig vardag. Inte stuva ihop en massa olika kulturer under samma tak. Det slutar på ett enda sätt. Att du har svårt att se verkligheten. Det är din sak. Jag ser den på mitt sätt. Våldet har ökat. Så enkelt är det.

 18. För trångt och överetablerat, idioitiskt skriver:

  Bråk är ett bevis på att det här inte funkar med att ta hit en massa folk. Klart unga människor vad skall de hitta på under dagarna sedan trångt. Det här med och ta inte folk löser inte arbetskraftsbristen det skapar oändligt med andra problem, inte värt. Hade varit betydligt bättre och hjälpa folk där de är i sina länder och inte ta hit problemen.

 19. Laitahyökkääjä skriver:

  Sarv. Fascist-Olle måste motas i grind varhelst han dyker upp. Läs lite historia för att möjligen greppa min ståndpunkt. A Bullocks ”Hitler – en studie i tyranni”, är en en lämplig början. Nå, min gamla mor gick bort i februari, min pappa för mer än ett decennium sedan. Själv flyttade jag från Tornedalen på 80-talet till större orter för högre utbildningar och bättre jobb. Så snälla, tillskriv mig inte egenskaper som du inte vet någonting om. Och du själv? Kvar i rökpörtet kanske för banna egna nederlag och via bitterhet underblåsa lite stöveltramps-idéer för hela riket. Grattis!

 20. Pajalabo skriver:

  Du laitahyö tycks va en utbildad person men vad är ett bättre jobb enligt dej, ser du ner på andra jobb som städerska,gruvor, jag lägger golv är de ett sämre jobb, int för mej iallafall men jag hoppas verkligen vi slipper dej i Tornedalen och Pajala för såna som du är här vi redan tillräckligt och du AnnBritth att du har bra åsikter och gömmer int bakom och vara anonym i dina komma tårar är jäkla bra, borde få in dej kommunpolitiken istället för alla dessa som är där nu