Dags inviga renoverad station

HAPARANDA: Den 7 november kommer rikspolischefen Anders Thornberg till Haparanda för att inviga den renoverade polisstationen.

Haparanda polisstation har genomgått en total ombyggnation för att anpassa lokalerna efter verksamhetens behov.

Ombyggnationen har varit en lång process som har gett polisen näst intill nya lokaler.

Renoveringen påbörjades i april 2017, och det so har gjorts är bland annat att stationen har handikappanpassats, den har fått en ny entré och säkerheten för både medborgare och anställda har höjts.

(Det var den 15 februari som tidigare Säpo-chefen  Anders Thornberg tillträdde tjänsten som rikspolischef efter Dan Eliasson).

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , ,
En kommentar om “Dags inviga renoverad station
  1. rex skriver:

    Kommunen bör visa en positiv bild av sin roll för minskad brottslighet o påtala samarbetet med Finland, på andra sidan älven!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.