UPPDATERAD: Efterlyser försvunnen kvinna

HAPARANDA: Polisen har gått ut med en efterlysning, en kvinna är försvunnen.

Kvinnan heter Lea i förnamn och är född 1942. Hon har varit försvunnen sedan 12-tiden på söndagen och då från Sågaregatan.

Hon ska vara klädd i svarta byxor, svart jacka samt bära vit toppluva och vita lovikkavantar. Hon går lätt framåtlutade och i snabbt tempo.

Polisen uppmanar att allmänheten ringer 11414 med tips om försvinnandet. Skulle kvinnan däremot siktas är det 112 som ska användas.

UPPDATERING: Vid 21-tiden kom besked om att den försvunna kvinnan har återfunnits. Hon är välbehållen och återfanns i Torneå och är nu hemma hos som familj.

Publicerad i Haparanda, Svenska
2 kommentarer om “UPPDATERAD: Efterlyser försvunnen kvinna
  1. Mamma skriver:

    Men vad härligt att hon är nu hemma hos sin familj.

  2. My skriver:

    Under helgen var det tydligen någon/några som skulle skyddas ”mot” blåljuspersonal. Nu är det en försvunnen person som ska ”siktas”. Personer siktar man inte utan ser eller påträffar. Hur är det med språkkunskaperna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.