Efterlyser granskning av skolor i Pajala

PAJALA: Huvudskyddsombud uppmanar Arbetsmiljöverket att granska skolorna i Pajala.

P4 Norrbotten uppger att ombudet bland annat efterlyser hur lärarna ska prioritera arbetet då de inte hinner med sina arbetsuppgifter.

Det lär också saknas uppföljningar av medarbetarenkäter ”i form av riskbedömningar och åtgärder”.

I skrivelsen till myndigheten ska det vidare framgå att facket vill medverka i större utsträckning.

Publicerad i Pajala, Svenska Taggar: ,
En kommentar om “Efterlyser granskning av skolor i Pajala
  1. Kritisk alla tider men vad gör det ??? skriver:

    Herre gud vad skulle det bli om kompetensen skulle få styra inom pajala kommuns skolor? vad skulle hända med nya ideer och utveckling?
    Tänk er nu alla som kan något och har en viss utvecklingspotential och inte följer släktbanden partiboken och religionen renligt viss ort, de skulle bli stämplade som dumma och utmobbade efter några år bidragstagare på FK och AF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.