Elever polisanmälda för hot

PAJALA: En förälder som är medlem i intressegruppen Pappas pojkar har gjort en polisanmälan efter att ha blivit hotad av elever.

Enligt NSD är det förälderns andra polisanmälan.

Första gången ska en elev kommit fram till föräldern och uppmanat denna att sluta snacka skit om han vill leva.

Den här gången ska elever ha sänt sitt budskap via förälderns barn genom att säga att ”vi kommer att spöa upp din farsa”, säger NSD.

Intressegruppen Pappas pojkar bildades för att få slut på den mobbning och de kränkningar som man menar försiggår på Centralskolan i Pajala.

 

Publicerad i Pajala, Svenska Taggar: ,
3 kommentarer om “Elever polisanmälda för hot
  1. Mad Max skriver:

    Sådärja, detta börjar ju bra. Nu krävs det ork att förtsätta detta viktiga arbete. Håll ut!

  2. Lisamaja skriver:

    Helt rätt o riktigt! Vad är detta för ungdomar i Pajala? Kan för mitt liv inte tro att de representerar nån majoritet..Hallå ni föräldrar till dessa ungdomar…Be om hjälp o stöd med att lägga upp gränserna för dessa stackare som är så vilse på livets stig..Och Hallå ni ungdomar som detta gäller..vet ni hur ni uppfattas av en majoritet? Är det verkligen så ni VILL uppfattas?? Skärp er o ”Be a man” , Riktiga karlar är schyssta karlar!

  3. Ödets ironi skriver:

    Nog är det väl ödets ironi att den som hotat det fria ordet och fått oss att associera ”vittu” med Pajala, nu måste agera mot att elever i Pajala hotar och säger ”vittu”.