Ett varningens finger för Östersund

Östersund blir en hårdare nöt att knäcka idag än vad Härnösand var igår för HSKT Bandy. Foto: Stefan Engström

Östersund blir en hårdare nöt att knäcka idag än vad Härnösand var igår för HSKT Bandy.
Foto: Stefan Engström

HAPARANDA: Idag tar HSKT Bandy emot Östersunds BS i division I Övre Norrland i bandy. Det blir en betydligt tuffare match för hemmalaget än igår mot Härnösand som blev jämnare än väntat. Nyborgs SK förlorade igår hemma mot Östersund med 5-12 och en varning är därmed utdelad inför dagens match på Gränsvallen som startar 12.30.

ANNONS

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Svenska Taggar:
2 kommentarer om “Ett varningens finger för Östersund
  1. Tore skriver:

    2 ryssar saknades igår?
    Skadade?

  2. HSKT! skriver:

    Influensa härjar i laget såsom i samhället i övrigt, många borta pga sjukdom under helgen. Vi hoppas på full trupp till årets avslutande matcher.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.