Fann full man sovande vid skotern

SESKARÖ: När polisen larmades trodde man först att en som låg vid sin skoter på Seskarö var skadad.

Så var inte fallet. Mannen var inte skadad men inte heller kontaktbar. Bakom hans tillstånd låg berusning. Polisen fick mannen att blåsa i sållningsinstrumentet och tog med honom för kroppsbesiktning. Ett blåsprov visade strax över en promille.

Mannen är nu misstänkt för grovt rattfylleri och har fått körkortet omhändertaget.

Polisen larmades vid 02-tiden natten mot lördagen.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , ,
16 kommentarer om “Fann full man sovande vid skotern
 1. Annikki skriver:

  Det var väl förmodligen någon ur ”familjerna” på Seskarö som brukar ha för vana att köra bil, scooter och moped/motorcykel ”drogpåverkade” eller på fyllan som galningar här på ön. Dessa, och det är undomar det handlar om oftast, ställer till med sattyg här på ön, inbrott; förstörelse, droger, skrik, stök, skrän, hotelser. Dessa problem-ungdomar sprider stor oro och otrygghet bland de boende på Seskarö.

 2. Annikki skriver:

  Det var väl förmodligen någon ur ”familjerna” på Seskarö som brukar ha för vana att köra bil, scooter och moped/motorcykel ”drogpåverkade” eller på fyllan som galningar här på ön.

 3. Annikki skriver:

  Dessa korkskallar; och det är ungdomar det handlar om oftast, ställer till med en massa sattyg här på ön, inbrott; förstörelse, droger, skrik, stök, skrän, hotelser. Dessa problem-ungdomar sprider stor oro och otrygghet bland de boende på Seskarö.

 4. Hefner skriver:

  haha Annikki du får ju bagdad att låta som en semesterort som du beskriver seskarö 🙂

 5. byfåne skriver:

  Annikki var har du fått den informationen ifrån?

 6. Ö-bo skriver:

  Jag tror minsann inte att det är någon ungdom detta handlar om. Ungdomarna tar hand om varandra när det gäller alkohol. De ser till att alla kommer hem innan kvällen är slut.
  Tror mer på att detta är någon av de äldre herrarna som kilat iväg från frugan ett tag och varit på ”bastu och is-Hockeykväll” med grabbarna. Där han sedan tagit några för mycket och somnat innan han lyckats ta sig hem.

  Känns tråkigt att man tar föregivet att det är ungdomarna. De får skulden för allt tråkigt som händer på ön. Inte undra på att de gör ”sattyg” när folk redan har märkt ut dem som de svarta fåren.

 7. Hervan skriver:

  Anniki vars får du det skitsnacket ifrån, gräv upp dig ur din grotta och ta reda på lite fakta innan du smutskastar ungdomarna.

 8. Jar Jar skriver:

  Haha du får verkligen Seskarö att låta som ett smutsigt ghetto. Är till och från på seskis men det du påstår ske har jag inte märkt av ett dugg.

 9. Allvetaren skriver:

  Ojoj, som vanligt folk ska spekulera. Det är ingen ungdom. Ingen från seskarö. Dom som vet dom vet.

 10. Annikki66 skriver:

  Tar ungdomarna hand om varandra säger du? Knappast! Dessa ”små dunungar” brukar ju ibland sitta och röka hasch i ”grillkåtan” ute i skogen vid Fridhem. Jag och min man brukar gå där ibland vi både såg dem och kände haschlukten när de kom ut från kåtan gapflabbandes helt väcka. Samma sak med inbrotten föra sommaren på gästhamnen för båtar, samma ”dunungar” var där och härjade.

 11. ungdom från ön skriver:

  Men för det ska man väl inte anta att alla sitter och röker hasch? Och att alla gör inbrott, jag har bott i seskis i hela mitt liv och har varken rökt hasch, gjort inbrott, slagit sönder en ruta eller kört full. Räknas jag inte som en ungdom från seskarö då? Behöver inte vara ungdomar från ön som gör allt sattyg. Och om du vet vilka det är som härjar så är det väl bara ta tag i det och snacka med föräldrar eller ring polisen om dem röker hasch, det är inte svårare än så.

 12. Fundersam... skriver:

  Du Annikki66 ger en gräslig bild av Seskarö och dess ungdomar. Jag känner många ungdomar på Seskarö som inte stämmer in på din beskrivning och jag bodde där i många år. Och vad menar du med ”Familjerna”? Eftersom det bor många familjer där så är det många som kan känna sig utpekade! Du säger att du har känt lukten av hasch! Hur vet du att det var hasch? Der är ingen lukt som man vanligtvis kan identifiera om man själv inte rört sig i dom kretsarna tidigare!

 13. Ungdom skriver:

  Du Annikki66, jag är en kille på 16 år som känner alla som tydligen sitter och ”röker” hasch och kan säga att ingen rör droger. Du vet tydligen ingenting om vad som har hänt på sommaren och vid båt hamnen på ön heller. Att det har varit ett par folk på trimmade moppar där bevisar ingenting, hur har du tänkt att dom skulle sno 200 liters båt tank på moppen? Gå och sov

 14. Ruggugglan skriver:

  Det är inte alla ungdomar på seskis förstår ni väl? Det är en liten klick av undomarna som håller på. Jag har själv bott på Seskis i många år och kan delvis hålla med damen om att det finns en del väldigt stökiga ungdomar med problem på Seskis.

 15. Gammal Ö-"Dununge" skriver:

  Annikki du är ju slut påriktigt, Jag har själv varit ungdom på seskarö i princip hela mitt liv, och jag har själv gjort ett och annat på byn men rökt hasch eller gjort inbrott gjorde aldrig någon som jag kände/känner, så innan du kommer hit och anklagar ungdomarna för skit så borde du ta reda på sanningen före

 16. Division1 skriver:

  Annikki ta bilder nästa gång med din mobil