Föreslår bowlinghall i tidigare butikshall

HAPARANDA: Gör om den gamla byggnaden bredvid simhallen/idrottshuset till en bowlinghall. Det tycker Anita Styrman i ett e-förslag till den politiska ledningen i Haparanda.

Medborgaren Styrman vill nu att den stora butikshall som Ica Maxi förfogade över längs Västra Esplanaden ska komma till nytta.

– Tän vad roligt det skulle vara. Då är det bara att bada efter bowlingpasset. Då behöver vi inte heller åka till Torneå när vi vill bowla, skriver hon i förslaget.

Det hade fram till måndagen före påsk fått 19 underskrifter.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: ,
11 kommentarer om “Föreslår bowlinghall i tidigare butikshall
 1. Strike skriver:

  Det är ingen billig affär att slå upp en bowlinghall; en tio-banorshall kostar säkert 10-15 miljoner. Du ska sälja många serier för att få det att gå runt. Den kundkapaciteten finns ej i Haparanda.

 2. Stig Aspholme skriver:

  Mkt. bra förslag.

 3. Stig Aspholme skriver:

  Stadscamping-Ikea-Torneå-bowlinghall, det artar sig. En uteservering, lite torghandel och stan blomstrar.

 4. Tommy skriver:

  Upp med ett internetcafé!

 5. Erik skriver:

  Vad har den politiska ledningen med det att göra? Är väl fritt fram för henne att köpa lokalerna och göra det till bowlinghall…

 6. Fd happisbo skriver:

  Klart man måste tänka på att utveckla haparanda, inte bara ta dit en massa affärer, det behövs fler företag och fritidsaktiviteter!! Annars kommer ingen stanna kvar i haparanda. Hellre far jag och bowlar än handlar på ikea, eller andra roliga aktiviteter. Det saknade iallafall jag när jag bodde i Haparanda. Nån måste våga att börja starta nått, med bra kocept och ideer kan man klara allt, bara man är possitiv 🙂

 7. jööran skriver:

  Gokart bana såklart !!

 8. Trippel J skriver:

  Hahaha, upp med internetcafé… En komiker där. Ja, här handlar det om att någon måste våga. Bara bowling tror jag inte på, något mer skall till. Kul idéer kommer och börjar nötas. Är som bastun på Cape East. Var det någon som trodde på dem, tror inte det. Är i dag en framgångssaga, så gnugga och mer idéer så blir detta bra.

 9. Ingrid Klockare skriver:

  Bra idé. Bowling och butterkaka 😉

 10. Sara skriver:

  Jättebra idé!! Kör hårt! Haparanda saknar aktiviteter som passar både stora och små 🙂 Laser-game är tips på en annan aktivitet som skulle passa bra i gamla Ica Maxis lokal, det är hur roligt som helst att spela och även de passar alla åldergrupper!

 11. jannice skriver:

  Har själv gjort planritningar över denna lokal som bowlinghall,restaurang,pub,dart,biljard och annat smått o gott med uteservering. Har bara svårt att få ihop det ekonomiska då man inte är miljonär : ) denna ide har man haft drygt ett år nu.