Framgångsrikt bemanningsföretag planerar kontor i Haparanda

HAPARANDA: Det mångfaldigt prisbelönade, och mycket snabbt växande bemanningsföretaget Student Consulting, ser Haparanda som ort för nästa filialkontor.
– Det är möjligt att vi redan 2012 öppnar här, säger vd Tobias Lindfors till Haparandabladet.

Det här gasellföretaget är specialiserat på uthyrning, rekrytering och jobbförmedling av studenter och ung personal och har på tio år ökat sin omsättning från 2,3 miljoner kronor till anmärkningsvärda – 610 miljoner kronor (!).

– Vi ser Haparanda som en intressant tillväxtort – och med närhet till Finland. Genom etablering här får vi en bredd. Redan idag pendlar många mellan Sverige-Norge och mellan Sverige-Danmark. Men vi vill växa genom att också finnas i Finland och ser hela Norden som en gemensam arbetsmarknad. Därför är ett möjligt utbyte av arbetskraft mellan Sverige-Finland också mycket intressant, säger Lindfors.

Publicerad i Haparanda Taggar: , ,
En kommentar om “Framgångsrikt bemanningsföretag planerar kontor i Haparanda
  1. ulf juntti skriver:

    De skall väl utnyttja fas 3:are som alla andra företag ge folk fullvärdiga löner, så om dom skall utnytjas som bara får bidrag tycker att bidragen slopas så att konkuransen inte blir sne det så kalla bidrag förstör konkuransen