Fritidshus länsat i natten

ÖVERKALIX: Natten mot måndag drabbades en sommarstuga i Svartbyn av inbrott.

Förövare fick med sig stöldgods till ett värde som överstiger 20.000 kronor, då man bland annat tillgrep tv-apparat, svetsaggregat, motorsåg och verktyg ur huvud- och sidobyggnader.

Fastighetsägare och polisrepresentanter träffas under tisdagen och delar av brottsplatsen ska spärras av för undersökning av lokal brottsplatsutredare. En anmälan om stöld kommer att upprättas.

 

Publicerad i Kalix/Överkalix, Svenska Taggar: , , , ,
5 kommentarer om “Fritidshus länsat i natten
 1. Rymdhen skriver:

  Moment 22 från rättsväsenets sida, vem blir fälld?

 2. Rymdhen skriver:

  Kling och klang är mer kompetens än svenskpolis. Avskrivs och kastas i papperskorgen inom en veck p.g.a. brist på bevis, Nä det är bäst att ta tag i problemet själv.

 3. Rymdhen skriver:

  Överkalix laglöst land. Där gäller inga lagar, själv är bäste dräng att lösa problemen. Varför besvära rättsväsendet när man kan ta tag i problemet själv med gott resultat. Polis eller rättsväsendet klarar ej att åtgärda problemen står helt förlamade inför det.

 4. Rymdhen skriver:

  Den som ha bäst slipad egg på kniven vinner eller har tappat bort alla skruvar ur skallen, till och med tomtarna ger vika. Svennen är ett sovande folk som Reinfeld skrev i sin bok, Sverige är fantastisk enlig oss. Detta kommer Hb säkert att censurera så fega de är att släppa fram sanningen. Upp till bevis Örjan Pekka, eller skall vi skippa HB-Webben.

 5. Futurum Casus skriver:

  Rymdhen: Om inte polisen har spaningsuppslag och bevis, hur kan du ha det då? Man ska nog akta sig för att ta lagen i egna händer.