Fyrhjuling stulen i Peräjävaara

PAJALA: En fyrhjuling har blivit stulen I Päräjävaara, någon gång under de senaste fjorton dagarna.

Maskinen har funnits på ägaren Kurt Niemis gård, på den östra sidan om älven. På den sidan av älven går en fem kilometer lång, mycket dålig bilväg, fram till gården. Möjligt är att tjuven/tjuvarna fått gå till fots.
En annan möjlighet är att ta sig fram till gården med båt eller med en fyrhjulsdriven bil. Ägaren bor och arbetar i Luleå och lämnade gården efter sin semester, för två veckor sedan. Stölden upptäcktes i torsdags när han kom till gården.
Fyrhjulingen är en grön Yamaha Grizzly med winsch bak, breda bakdäck och med breddade stänkskärmar. Ägaren uppmanar personer som eventuellt vet något, hört eller sett något, att kontakta polisen. Bra är även att vara uppmärksammad om maskinen dyker upp på någon säljsida eller liknande.

Publicerad i Pajala, Svenska
2 kommentarer om “Fyrhjuling stulen i Peräjävaara
  1. Arbetare skriver:

    Ja, ”Päräjävaara”.

  2. MrWsm skriver:

    Tunga rubriker.!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.