Gjorde inbrott, slog sönder entrédörr

HAPARANDA: Polisen larmades till en bensinmack i Haparanda vid kvart i ett-tiden natten mot onsdag.

Ett inbrott hade ägt rum och till NSD säger Mikael Baudin, RLC-befäl vid polisen i Norrbotten, att inbrottstjuvarna tagit sig in genom att slå sönder entrédörren.

– Det har säkrats en del spår, bland annat övervakningskamera och en del annan teknisk bevisning, säger Baudin.

Enligt polisens uppgifter har något tillgripits, men det är oklart vad. Enligt NSD:s uppgifter ska tjuven eller tjuvarna fått med sig både livsmedel och kontanter för att sedan lämna platsen innan polisen hann dit. Polisen har inte heller någon gripits under natten.

– Det finns någon misstänkt. Det är oklart om det rör sig om en eller flera personer, säger Johan Schlienger, kommunikatör vid polisen i Norrbotten, till HB.

Publicerad i Kalix/Överkalix, Svenska Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.