Greps vid inbrott på bensinmack

HAPARANDA: Klockan fyra på söndagsmorgonen inkommer larm till polisen om ett pågående inbrott på en bensinmack i Haparanda, väktarbolaget larmar efter att ha fått in flertalet inbrottslarm. 

När patrullen kommer till platsen befinner sig en person där, en man född 1988. I samband med gripandet eskalerar mannens beteende och utöver misstanke för stöld genom inbrott så misstänks han även för försök till våld mot tjänsteman.

Han har delgivits misstanke men förnekar dock brott. Under morgonen ska en åklagare fatta beslut om mannen ska friges eller ej.

Publicerad i Svenska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.