Håkans Ford med i ny musikvideo av Avicii

SÄIVIS: Den Ford V8 som ses i nya musikvideon Addicted to you, av Avicii, tillhör bilentusiasten Håkan Johansson från Säivis.

Musikvideon spelades in efter nyår i Gällivare och Stora Sjöfallet. Dock var själva stjärnan inte på plats eftersom han sällan ses i de egna musikvideos.

Om inspelningen berättar Johansson följande:

– Processen var långdragen. Det tog länge innan kamerorna, ljussättningen och annat var på plats men själva filmandet tog inte länge. Det var väntan som var lång, beskriver han.

Förutom sin Ford V8 av årsmodell 1938, som är den enda registrerade i Sverige, har han flera andra pärlor. Hur många – det ids han inte uppge.

– Jag har några. Jag är intresserad av sällsynta bilar. Jag har bland annat en Datsun 120 Y årsmodell 1974. Årsmodellen spelar ingen roll, bara att jag inte möter likadana varje dag, säger Håkan som sedan barnsben varit intresserad av gamla bilar och berättar att hans sambo har en Simca 1000 Coupé årsmodell -66 som det finns två registrerade i hela Sverige.

 

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , ,
3 kommentarer om “Håkans Ford med i ny musikvideo av Avicii
  1. P. skriver:

    Jag hade gärna sett även Håkan i videon… 😉

  2. Janne J skriver:

    Ja du Håkan,, du har fått en pryl visad 3,651,380 ggr på YuoTube på en vecka. Inget från Sälvis kommer någonsin att få en sådan spridning runt världen. 🙂

  3. staffan skriver:

    Vad kul med en sådan raritet. Säivis har säkert fler rariteter i denna vackra skärgårdsby!