Hockeyfeber: NHL-spelare i Arena Polarica?

SVERIGE: Hockeyallsvenskans styrelse gjorde en kovändning under tisdagseftermiddagen: ett tidigare nej till eventuella lock-outade NHL-spelare blev efter övervägande ja.

Detta meddelar ligan i ett pressmeddelande.

Under lördagen avgörs om det blir någon  NHL-lock-out i Canada och USA. Uppstår ett sådant läge, säger sig flera svenska stjärnspelare vara intresserade av spel i Hockeyallsvenskan. Ledningen för Elitserien har sedan tidigare stängt dörren för spel i den högsta serien.

Hockeyallsvenskan bytte fot efter kritik från några av klubbarna. Inom den närmaste tiden kommer man att sätta sig ned för att diskutera olika former av korttidskontrakt och andra praktiska frågor.

Några rykten om drömförstärkningar i Asplöven föreligger i skrivande stund dock inte.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar: , , , ,
5 kommentarer om “Hockeyfeber: NHL-spelare i Arena Polarica?
 1. Granne skriver:

  Asplöven kan ju värva Ovechkin och Malkin,pengarna verkar ju finnas!!??

 2. xavier skriver:

  eller varför inte Bucht och Lugnet?

 3. sluggo skriver:

  Hockeyfeber? Knappast, onsdag morgon och fortfarande över 50 osålda biljetter till den största matchen i klubbens historia, en match som skulle varit utsåld för länge sen. Behöver vi då en ny större hall när inte ens Arena Polarica blir fullsatt? Ikväll börjar det, Lycka till grabbar!

 4. från holmen skriver:

  Spänningen tilltar… Kan man säga att det gäller att vinna eller försvinna för AHC…

 5. coco skriver:

  Enda anledningen att jag skulle kolla matcherna är pga Kenttä som verkligen är en eldsjäl i Haparandas hockey. Resten av folket i laget har ingen aning om vilka de är.