Höjning av landstingsskatten närmar sig

NORRBOTTEN: En höjning av landstingsskatten närmar sig för norrbottningarna.

Under onsdagen sa nämligen landstingsstyrelsen ja till en skattehöjning som skulle medföra en höjning med 1 krona och 16 öre från och med årsskiftet.

Än är inte höjningen verklighet, beslut om en eventuell höjning måste tas i landstingsfullmäktige som håller sitt möte den 18-19 november.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar: ,
5 kommentarer om “Höjning av landstingsskatten närmar sig
 1. Mad Max skriver:

  Detta är inget jämfört med vad regeringen har tänkt att höja.

 2. klurifax skriver:

  En gång för alla….lägg ner landstinget den är en kvarleva från svunnen tid och bara ett sätt för gamla politiker och höja sin egen pension.

 3. klurifax skriver:

  Fast och ena sidan norra delen är ju rödare än Falu rödfärg och oavsett vad S hittar på för dumt så röstar majoriteten rött i alla fall här fast dom kan i tysthet knyta näven i fickan och mumla något. Utomlands så skulle folk ha visat sitt missnöjen på ett mera tänkbart sätt……………..?som i Frankrike för ett tag sedan så tog dom och tömde ett lass skit i ingången för dom var missnöjda med jordbruks beslutet.

 4. Viggo skriver:

  Har sagt det förut och säger det igen. Lägg ned två sjukhus och gör en rejäl upprustning av vårdcentralerna istället. Befolkningsunderlaget i Norrbotten räcker inte till för att driva fem sjukhus.
  Varför gör man inte det? Svaret på den frågan är att det saknas politiskt mod att genomföra det.

 5. korken skriver:

  Dags att lägga ner landstingen