Hotade tända eld på asylboende i Pajala

PAJALA: En 20-årig man hotade under fredagen med att tända eld på ett asylboende i Pajala.

Anledningen till hotet var enligt polisen att mannen ville komma till Stockholm.

20-åringen som bor vid ett annat boende hade tagit sig till migrationsverkets boende i centrala Pajala där det sedan blev bråk med två väktare.

Väktarna lyckades gripa mannen i väntan på polis.

Nu pågår en utredning gällande hot mot tjänsteman.

Publicerad i Pajala, Svenska Taggar: ,
19 kommentarer om “Hotade tända eld på asylboende i Pajala
 1. kjell g skriver:

  Skicka hem!!!!!

 2. Tomas Calla skriver:

  20 år och redan… missnöjd

 3. Euton skriver:

  Hoppas kommunalrådet Harry ”Vi behöver alla skallar vi kan få” Rantakyrö är nöjd nu!

 4. realist skriver:

  Hoppas nu inte dom daltar med honom och ger en biljett till Stockholm. Och detta är ju ett tecken på att man kanske inte riktigt är i behov av skydd undan krig.

 5. fd bybo skriver:

  Hoppas att pajala borna inte drar alla över samma kam det vore hemskt det finns både bra och dåliga personer både svenska och invandrare.
  Försök nu och hjälpa till i stället än att stjälpa dom som söker skydd.

 6. nuvarande bybo skriver:

  Att hota att bränna ner ett boende med folk som kommit hit av liknande skäl som han, verkligen lågt.
  Såna borde skickas tillbaka var dem kom från eller bara vara tacksam att få tak över huvudet och mat på bordet, om man verkligen flyr ska man inte klaga på att det är tråkigt var boendet är eller dålig mat.

 7. fd bybo skriver:

  Ja, söker skydd genom att komma hit och hota att elda upp grejer. Enkelbiljett…

 8. realist skriver:

  Nog tror jag alla försöker hjälpa till och att det ska bli bra.men när det börjar bli såna här saker som händer då är det inte lika kul att hjälpa till. Det finns bra och dåligt folk det är sant men det ska väl inte vara på deras vilkor eller?

 9. My skriver:

  Ja, det är tråkigt att man inte inser att man ska var tacksam över att man fått en fristad, utan hotar sig till mer man vill ha.

 10. Osenka skriver:

  Sålemikkän!

 11. irene Greus skriver:

  Varje yngling som kommer hit som flykting.Vi ger dem allt vi förmår,trygghet i tillvaron o.s.v.Men en sak bör dom informeras om .Att våra flickor och kvinnor som försöker hjälpa i tillvaron,Är inte sex objekter.All sex tragaseri ,försök till våldtäkt.el.fulbordad.De är straffbart .fängelse ,böter el.utvisning.Vi har haft kvinno frid i flera hundra år.så de bör respekteras flyr man från krig och elände då bör man respektera landens lagar som ger dem fristad.

 12. Nyval skriver:

  Fredrik Reinfeldt har lovat att öppna sin hjärta,så skicka honom dit.

 13. Fd-Bybo skriver:

  Kommungubbar som säger sig lösa kommunens befolkningskris med flyktingar har jag svårt att ta på allvar. Finns det inte rimliga möjligheter till ett hållbart liv för den infödda skaran, vad är sannolikheten att utomstående ska göra det då? Någon enstaka kanske. Politikerna spelar ett ansvarslöst spel. De potentiella jobben finns i storstäderna, också för flyktingarna. På så sätt kan man kanske också förstå deras frustration.

 14. Mikael liv skriver:

  inte konstigt att den vanlige svensken e förbannad… Komma till Stockholm ?? , de kommer bli inbördeskrig Sanna mina ord…..
  ML

 15. realist skriver:

  När man beter sig som i detta fallet är man inte i behov av asyl.funderar lite på hur mycket av liknande fall som kommer fram eller där man vägrar gå av bussen, där man vill ha bättre boende m.m. Som Stefan löven sa kanske är vi lite naiva eller?

 16. 6Pekka skriver:

  Fd bybo – Vart ska vi skicka han som brände både hus och bil i våras?

 17. Realist 2 Kanske sanningen (?) skriver:

  Enligt forskaren Wilhelm Agrell (professor i underrättelseanalys) har tredje världskriget nu startats… Mina ord: Låt det ske en rensning bland allt ”virus”… Kalla det en s.k ”Systemåterställning”.
  Tar ett tag… Men sen blir det bra igen…
  Enligt Nostradamus skulle han som startar kriget komma i blå turban…
  Ett annat huvudplagg skulle idag kunna vara bl.a.”keps/hjälm”.
  (”håll i er för nu laddar han om”)

 18. Knasen skriver:

  Håller med realist 2, skall pågå i 15 år till. En stor del av mänskligheten kommer att drabbas och sen kommer det att bli lugnt i tusen år. De naiva svenskarna kommer inte undan detta fenomen. Kommer att användas tyngre grejer i denna systemåterställning.

 19. Pajalabo skriver:

  Visserligen redan gett dom hela Sverige