HSKT Bandy vill vara obesegrat

Ska Ilya Sysoevs till vänster och Igor Zolotarevs grabbar ta sjätte segern idag mot IFK Umeå? Foto: Stefan Engström

Ska Ilya Sysoevs till vänster och Igor Zolotarevs grabbar ta sjätte segern idag mot IFK Umeå?
Foto: Stefan Engström

HAPARANDA: Ska serieledaren i den nordligaste division I serien Haparanda SKT Bandy ta sjätte raka segern idag när laget tar emot IFK Umeå på Gränsvallen? Mycket talar för det. HSKT:s ungdomliga lag har fem segrar på lika många matcher och ställs idag mot IFK Umeå som man slog borta med 7-1. Det mesta talar för HSKT, men idrott är idrott och bollen rund som man brukar säga. Men som laget agerat hittills bör det nog bli en ny tvåpoängare. Matchstart är 15.00.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Svenska Taggar:
12 kommentarer om “HSKT Bandy vill vara obesegrat
 1. ABC skriver:

  Trevligt med lite positiva vippar i Haparanda
  Asplöven har tappat allt
  Nu är det HSKT bandy som gäller
  Hoppas kommunen noterar detta:)

 2. HSKT! skriver:

  Hårt jobb över varje millimeter av planen tills matchen är slut! Kom till Gränsvallen och uppleva fart och fläkt. Bygdens unga pojkar och herrar bjuder på bandyfest!

 3. DEF skriver:

  Ryssarna levererar direkt

 4. Def skriver:

  Heja HSKT , ni är Haparanda !

 5. mkk skriver:

  undra vad asplöven har med artikeln å göra??

 6. matarengi skriver:

  kommenterar ang asplövens kommande kk. som redaktören inte ens törs sätta ut som ett reportage på webben…. har hb:s sponsring gått åt h-e…jo de har den faktiskt gjort. och nasuabo den störste verbale supportern gräver sin grop…för tyst är han…och allt detta har jag ju framfört sedan minst 2 år sedan..finns inge underlag i lilla hpda för ett lag i inte ens allettan. och vad ska man säga om styrelsen arbete…kan man inte ens göra en budget som aldrig har hållit.. och har fått fortsatt förtroende år efter år..att göra en budget som håller är ju den mest enk

 7. matarengi skriver:

  forts.—mest enkla jobbet för en sty. man utgår från säkra intäkter och förhåller sig till dom säkra intäkterna till sina säkra utgifter…enkelt eller hur..och de är de om man är någorlunda ekonomiskt sinnad….och vad asplövens sty är låter jag betraktaren avgöra—-

 8. matarengi skriver:

  ÄR LITE OSÄKER PÅ DOM UPPGIFTER JAG FÅTT..OCH DOM ÄR ATT MAJORITETEN AV ASPLÖVENS STY ÄR FÖREMÅL FÖR UTMÄTNINGH PRIVAT…KANSKE EN SAK FÖR HB GÖRA FÖR NÅN FÅNG SKULL LITE UG JOBB..OCJ INTE BARA FÖRLITA PÅ SINA HÖGER ANHÄNGARE??

 9. Hihi. skriver:

  Kommentar HB? Ska ni undersöka Asplöven som en tidning bör göra? När ska NI ta ansvar. Annars säger jag upp mitt abbonemang hos er…….

 10. Örjan Pekka skriver:

  Hej signaturen Hihi,

  Vi har genom åren skrivit oerhört mycket om Asplöven, både om deras framgångar och motgångar. Vi tar ansvar och följer dem fortlöpande, tyvärr är det ingen oerhört stor nyhet, alltså ovanlighet, att klubben har ekonomiska problem.

  Mvh
  Örjan Pekka
  Haparandabladet/HBwebben.se

 11. Heja HSKT skriver:

  Tråkigt att kommentarerna handlar om Asplövens ekonomiska problem. Artikeln handlar om HSKT och deras framfart. Hylla den istället. Personligen vill jag att det går bra för alla lag i stan.

 12. Kuus skriver:

  Tja, trist att HSKT förlorade matchen med 0-10 mot Söråker. Bygdens unga pojkar är värda all uppmuntran men, för att använda Asplövenhatarnas terminologi; utan de utländska ” legoknektarna” som var på finskt juniorlandslagsuppdrag och utan skadade ryska ”legoknektar” så blev det såhär. Hoppas inte kommunen noterat detta som nån önskade, vad nu detta har med kommunen att göra?
  Men dom som håller på ortens lag kan väl fokusera på det istället för att hacka på andra lag? Heja HSKT OCH Asplöven- är det en omöjlig kombination? Heja båda säger jag…