HSKT-målvakt förlänger med klubben

HAPARANDA: Bandymålvakten Antti Sailamaa fortsätter i HSKT.

Haparanda SKT:s duktige målvakt Antti Sailamaa gjorde klart med klubben under tisdagen att han fortsätter stå mellan stolparna även till kommande vinter.

Antti Sailamaa var en tongivande spelare senaste säsongen i det unga HSKT-laget som spelade i division I,  där laget även spelar till vintern.

 

ANNONS

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Svenska
2 kommentarer om “HSKT-målvakt förlänger med klubben
  1. Nasuabo skriver:

    Bra Antti och HSK/T! Vi idrottare i Happis kommer alltid tillbaks! Inte för att jag vet något om förra bandysäsongen men Haparanda behöver positiva saker på flera håll, vid sidan av stadens stolthet Asplöven! Nu när HSK/T återuppstått får man fler anledningar att besöka norra Nasua!

  2. Vi är Hpda! skriver:

    En duktig målvakt i Sailamaa, en kvalitets-mittfältare i Sysoev och en rutinerad halv/mittfältare i Zolotarev. Tunn trupp så långt men snart kommer det väl mera? Satsa på ortens pojkarna! Ge dem istid, ge dem möjlighet att utvecklas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.