HSKT och Andrey Kiselev sänkte Östersund

Tre rutinerade spelare som ledde HSKT till seger mot Östersund. Andrey Kiselev (med bollen), Marko Miinala (skymd) och Igor Zolotarev. Foto: Stefan Engström

Tre rutinerade spelare som ledde HSKT till seger mot Östersund. Andrey Kiselev (med bollen), Marko Miinala (skymd) och Igor Zolotarev.
Foto: Stefan Engström

HAPARANDA: HSKT:s Andrey Kiselev sänkte Östersund i andra halvlek.Första halvlek:

Matchen är igång och hemmalaget har producerat fram en hörna i den kraftiga motvinden. En Östersundspelare har fått sig en smäll och blir liggande ett tag. Matchen igång igen efter att man tittat till spelaren.

I 7:e minuten visar Andrey Kiselev sin skottstyrka när han från snäv vinkel ger hemmalaget ledningen med 1-0. Passningen kom från Igor Zolotarev.

Östersund kvitterar till 1-1 i 12:e minuten och målskytt är Patrik Eriksson.

Efter en kvart tar återigen HSKT ledningen när Igor Zolotarev hittar ett hål ur snäv vinkel från högerkanten frammatad av unge Roope Hiekkanen.

Jesper Ariluoma håller fast en motståndare och får vila sig i 10 minuter. Nära kvittering för Östersund på hörna. ÖBS jobbar ihop sin fjärde hörna som blir resultatlös.

Spelet har böljat fram och tillbaka med chanser för bägge lagen. Igor Zolotarev kommer loss på vänsterkanten och spelar in till Andrey Kiselev som ökar på hemmaledningen till 3-1 (38 min).

Från nära håll kan gästerna reducera till 3-2 (43 min) genom Patrik Eriksson.

HSKT-spelarna får vara glada över att man ledde i halvtid. Gästerna hade flera möjligheter, men Antti Sailamaa i målet spelade på topp och räddade flera givna målchanser.

Andra halvlek: Tio minuter in på andra halvlek står matchen och väger där HSKT har vinden i ryggen. I 56:e minuten slår han till igen, Andrey Kiselev på vänsterhörna och ökar på till 4-2 för hemmalaget.

Andrey Kiselev presenterar sig i igen i 67:e minuten när han kommer loss på högerkanten och snärtar elegant upp bollen i bortre krysset, utan chans för målvakten. Det här var Kiselevs fjärde mål i matchen och passningen kom från Marko Miinala.

Efter ett mönsteranfall i 70:e minuten ökar Andrey Kiselev på till 6-2 efter förarbete av Marko Miinala och Igor Zolotarev. HSKT ångar på, Kiselev blir frispelad av Igor Zolotarev och det står 7-2 i 81:a minuten. Minuten senare spelar Zolotarev in bollen till Pontus Kitti som sätter 8-2 målet.I 86:e minuten 8-3 och målen duggar tätt. Patrik Eriksson gör sitt tredje mål.

Matchen slut och HSKT vinner efter en mycket bra andra halvlek där det stora namnet var Andrey Kiselev med alla sina mål.

Andra bra spelare i HSKT var Mark Miinala, Igor Zolotarev och målvakten Antti Sailamaa som gjorde många avgörande räddningar.

 

ANNONS

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Svenska Taggar:
En kommentar om “HSKT och Andrey Kiselev sänkte Östersund
  1. Agenten skriver:

    HSKT är HAPARANDA. Thats it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.