Idrottsanläggning renoveras

HAPARANDA: Damernas och herrarnas omklädningsrum i idrottsanläggningen Aspen ska fräschas upp.

Ändringen innebär att de befintliga skärmväggarna i duschutrymmena ska avlägsnas, och ersättas med sju nya duschbås i vardera omklädningsrum.
Kommunen söker nu genom upphandling en entreprenör som kan genomföra arbetet.
Enligt en teknisk beskrivning på ärendet planeras arbetet att starta den 20 december för att sedan vara färdigt för slutbesiktning den 10 januari 2018.

ANNONS

Publicerad i Haparanda
En kommentar om “Idrottsanläggning renoveras
  1. Flash skriver:

    Köp gärna in en energisnål ”Ainavalmis” bastuugn som tar endast 1kwh i viloläge och som borde ge lägre elkostnad direkt! Annars är ju alternativet att inte slå på bastun alls..som nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.