Inbrott dubbelt upp i Kalix

KALIX: Under natten och den tidiga morgonen har två inbrott skett på olika platser i Kalix. Strax efter midnatt fick polisen en påringning om att ett inbrottslarm hade utlösts från en byggnad i anslutning till en kyrkogård. Stöldgodset ska ha varit datorer. 

Det har även skett ett inbrott i en barack i närheten men troligtvis är ingenting stulet där. En anmälan gällande stöld genom inbrott är upprättad.

Polisen efterlyser tips från allmänheten som kan kopplas till inbrotten.

Ytterligare inbrott inträffade tidigt på tisdagsmorgonen, vid 05-20-tiden hos ett företag i Rolfs. Gärningspersonen har tagit sig in genom ett fönster, en fuktmätare har tillgripits. En anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott.

Om inbrotten kan kopplas samman saknas uppgifter om.

 

 

Publicerad i Svenska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.