Ingen känd hotbild i Region Nord

NORRBOTTEN:  Det finns ingen känd hotbild i länet med anledning av dagens misstänkta terrorattack i Stockholm.

Polisen kommer dock att öka sin synlighet på ett antal platser för att säkra den medborgerliga tryggheten.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
9 kommentarer om “Ingen känd hotbild i Region Nord
 1. Futurum Casus skriver:

  Det var tyvärr väntat.

 2. pello-bo skriver:

  finns ingen hotbild mot Sverige eller typ Finland med anledning av om vi ska in i nato eller inte de är bara högerns retorik som tror att svenska folket går på deras propaganda. finns inget hot från potin. vvarför skulle han ha nån vinning och ekupera Sverige och därav också Finland..vi har ju inga större innehav av mineraler föruton kirunamalmen…allt högern retorik är bara svammel..vi borde sänka försvarsutgifternra från dagns 46 miljarder till typ

 3. pello-bo skriver:

  20 miljarder bara för att ha kvar några jas plan man kan skicka upp och markera att vi finns…putin bara retar oss..inse de…högern är livrädda nu men i regeringsställning så avveckla dom försvaret—-

 4. Futurum Casus skriver:

  Pelle-bo: Det känns tryggt att veta att vi inte ska bli ekiperad av putin.

 5. Justitia skriver:

  Futurom Cassus: det är Ekuperare Potin inte Präsidänt Putin som Pello-po pratar om, undrar om Potin har herr eller damkläder?

 6. Futurum casus skriver:

  Jag m.fl. har varnat för detta. Det har visat sig att förrövaren har dubbel identitet. Många som kommer till sverige har ogiltig eller ingen id-handling. Det går inte att verifiera deras urspung eller ålder vilket är oroväckande. Det har varit närmast lojal navitet kring dessa frågor och budbärarna som ifrågasatt detta har blivit vingklippta och förnedrade offentligt med en lång rad kränkande epitiet. I mitt fall så har jag blivit utsatt för vänsterextrema syndikalister i snart sju år. Jag hoppas att det sker en förändring efter denna händelse. Obs! Jag är fortfarande pianist.

 7. Russofobens kusin skriver:

  Vi kan känna oss trygga, och russofoberna kan för säkerhets skull se till att de har ryggen mot väster när de sitter på dasset.

 8. läs på skriver:

  Pello-bo, varför svamlar du så???

  Ukraina önskar inget hellre än att landet varit Nato-medlem, då hade Ryssland med Putin i spetsen inte vågat attackera.

  Läs på och lär er.

 9. Det verkliga hotet skriver:

  En väst-Nato-vänlig sammanslutning får SVT till att servera propaganda till allmänheten, kryddad med etnisk diskriminering. ”Sverige-till-Nato-grytan” puttrar ständigt och vissa perioder arbetar man hårt för att nå sitt mål; att orsaka hysteri hos media och framförallt hos allmänheten. Kampen om väljarna är hård. Men hur länge skall hyckleriet med SVT:s arbetssätt fortsätta? När vågar makthavarna se till att SVT övergår från att sprida väst-Nato-propaganda, till att jobba lagenligt med sin uppgift som ett public-service företag? Ja till ett alliansfritt Sverige!