Julstämning i Haparanda

Julgranen inramas av Stadshotellet och Sverigefinska folkhögskolan på torget i  Haparanda.  Foto:Lisette Olsson-Höghäll

Julgranen inramas av Stadshotellet och Sverigefinska folkhögskolan på torget i Haparanda. Julstämning råder på flera plaster i staden när flera lokala aktörer ordnar julmarknader. 
Foto:Lisette Olsson-Höghälldsc_0742

Foto: Lisette Olsson-Höghäll

dsc_0788

HAPARANDA: Imorgon, söndag är det första advent och idag samt imorgon ordnar lokala aktörer julmarknad i Haparanda. 

Under lördagen var det mycket folk i rörelse i centralorten. Hb besökte julmarknader på HM Hermansons handelshus samt på Sverige finska folkhögskolan.

–  Det är mer folk än förväntat och knallarna är nöjda. Det är ju de och alla andra frivilliga som ställer upp och förbereder med att ordna det här som gör att vi kan arrangera det här för Haparanda, säger Kåre Mogemark, arrangör och ägare av HM Hermansons handelshus.

Publicerad i Svenska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.