Kalla nobbar Tour de Ski

TORNEDALEN: Charlotte Kalla nobbar Tour de Ski även denna säsong för att istället lägga allt fokus på VM i Lahtis.

”Det blir ingen tour för mig i år. Jag vill få in en bra träningsperiod och det upplägget har jag haft bra erfarenheter från tidigare år”, säger Kalla till Örnsköldsviks Allehanda.

Hon gjorde samma sak 2014-2015, och tog då totalt fyra medaljer, varav ett guld, på VM i Falun.

Publicerad i Svenska Taggar: ,
2 kommentarer om “Kalla nobbar Tour de Ski
  1. Arbetare skriver:

    Vem bryr sig?

  2. Nasuabo skriver:

    Klokt beslut från Charlotte, jag hoppar nog också över Tour de Ski denna säsong….passar inte i min säsongsplanering heller… i övrigt delar jag delvis Arbetares åsikt…vilken ökenvandring denna sommar om sportnyheter, men snart nog kommer väl nyheter om hockeysäsongen och Asplöven?