Kalla slog till med guld

PYEONGCHANG: Charlotte Kalla slog till med OS-spelens första guld när hon vann skiathlon (7,5+7,5 km). Charlotte Kalla satte den övriga världseliten på plats och vann en imponerande seger och vann före norskan Marit Björgen och finskan Krista Pärmäkoski. Med ett brett leende tog en strålande glad Kalla emot publikens jubel vid ceremonin på stadion.

– Nu är jag beredd att tugga taggtråd, berättade Charlotte Kalla om tankarna när hon gjorde sitt ryck som knäckte de övriga konkurrenterna.

ANNONS

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.