Knivdrama med våld mot ansikte

HAPARANDA: Sedan niotiden under torsdagskvällen jobbar polisen med ett fall av grovt våld i centralorten.

Enligt uppgift från vakthavande polisbefäl i Norrbotten, arbetar ordningsmakten just nu med ett misstänkt fall av grov misshandel.

NSD uppger på sin hemsida att en 28-årig man blivit knivhuggen ovanför ögat och att polisen vid midnatt till TT uppgivit att tre unga män gripits misstänkta för inblandning i dådet.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , , ,
9 kommentarer om “Knivdrama med våld mot ansikte
 1. grr.. skriver:

  Haparanda börjar likna första världskrigets kaotiska år. Men jag tror gulaschbaronerna uppträdde mer gentlemannamässigt. Man vågar knappt ställa frågan vilken kategori eller grupp som står bakom de flesta brotten?. Men rollen som gränsstad spelar säkert in. Hur ligger Haparanda till rent statistiskt sett månne? Att kunna fly över en gräns kanske är lockande.

 2. Asterix skriver:

  Statistiken talar sitt tydliga språk. Värsta gruppen våldsutövare och brottslingar är: Män.

  Alltså borde vi rent förebyggande förses med fotboja vid födseln och injiceras med lugnande preparat. Eller helt enkelt skickas hem till varifrån vi kommer.

 3. grr.. skriver:

  Naturligtvis är män dom överlägset främsta våldsutövarna. Vi har ju haft den rollen sedan vi som primater för miljoner år sedan klättrade ned från träden. Att skydda familjen och främst den viktigaste dvs. honan som kunde producera avkomman var nödvändig. Silverryggen bland gorillorna dominerar sin omgivning brutalt. Dom få som finns kvar av gorillorna, vi har ju inte dödat alla av dem än, har turen att inte bo i stora lägenhetskomplex med den cirkusen det hade åstadkommit hos dom. Så förvirringen är stor hos oss män (silverryggar).Svartsjuka är ett prim sätt att försvara familjen med våld

 4. grr.. skriver:

  Dominans är tydligen en nödvändig företeelse hos oss djur. Matar fåglar framför fönstret och kan se hur en talgoxhanne knappt hinner äta själv i sin iver att jaga bort alla andra av samma art. Trots att jag spridit ut matställena 🙂

 5. från holmen skriver:

  Har helt klart för mig att det är Kommunen som utlokaliserat socialt handikappade personer till Karungi

 6. grr.. skriver:

  från holmen. Det är en helt normal företeelse av makthavare !

 7. phantomen skriver:

  kanske är kniv kultur där dom kommer ifrån…

 8. Dirlandaa skriver:

  Typiskt happis borna att tycka så mycket om saker och ting, slutata babbla så mycket och få något gjort istället. Jäkla less på allt svammel om vad som är rätt och fel, läs och var tysta!

 9. Emma skriver:

  Hej Dirlanda!
  Det finns ett tänkvärt ordspråk: ”Stor i orden men liten på jorden”!