Kommunalrådet Waara avtackades

webb-p-waara-avtackning20181212_13-55-22es-kopia

Peter Waara (S) avtackades av Sven Tornberg (C). Foto: Eva Spiik

HAPARANDA: Under onsdagen hölls en öppen avtackning för Haparandas avgående kommunalråd, Peter Waara (S).

Avtackningen  ägde rum i festivitetssalen på stadshotellet i Haparanda dit många kommunanställda, partikamrater, föreningsrepresentanter, privatpersoner med flera kom för att säga hej då och tack – men också för att lyckönska honom till hans fortsatta arbete som professur vid Uppsala universitetet.

En av avtackarna var blivande kommunalrådet, Sven Tornberg (C), som framhöll att Waara har skapat en god stämning över partigränserna, och att det är något han kommer att ta med sig när han axlar rollen.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: ,
8 kommentarer om “Kommunalrådet Waara avtackades
 1. Tomten skriver:

  Tack Peter Waara för din tid i Haparanda,du har varit ett bra råd med kloka uttalanden. Du blir saknad…..

 2. företagare skriver:

  Vad har denne Waara eller icke Waara åstadkommit under sina fyra år som kommunalråd? Nada.

 3. Enok Nitti skriver:

  Waara eller inte Waara det är frågan. Nordea ville inte vara kvar som kontor men att Kommunen skulle vara kvar som kund då sa Waara att då får det vara.

 4. Ferrum skriver:

  Waras SD-hat bidrog nog till att många trogna Sossar lämnade socialdemokraterna.

 5. Lasse skriver:

  Tyvärr så kommer ingen i närhet av S-E Bucht , eftersom det finns inte den kapaciteten i någon poltitikrr i Haparanda fast du tar alla partier …..det finns många nybörjare i politiken i happis och det är ?????

 6. statsmannen (s) skriver:

  tornberg ska sköta om kommunens ekonomi 4 år framåt. blir lite skeptiskt på hans trovärdighet ang ekonomiska färdigheter. han har ju blivit dömnd för att försöka genom ek brottslighet ge sig själv fördelar. de är fakta. typiskt personer med munväder så de blåser nästan orkan.

 7. Västkustens vänner! skriver:

  Hallåta alla Pörtesfilosofer!
  Det lär dröja innan kommunen vaskar fram ett kommunalråd i samma kaliber som Peter Waara!Fortsätt med gröttuggandet så blir nog allt bra! Låt ingen komma för att störa er!

 8. happisman skriver:

  Peter Waara hade det inte lätt att städa efter Gunnels misskötsel. Jag önskar Peter all lycka. Hoppas Tornberg gör ett bra jobb de kommande åren.