Konkursförvaltare utsedd för två Ekforsbolag

ÖVERTORNEÅ/HAPARANDA: Aktiebolagen Rottneby Bruk och Ekfors Mark och Linjebyggnad försattes i konkurs den 21 september. Eftersom ingen överklagan har lämnats in arbetar konkursförvaltaren för närvarande med konkursbouppteckningen. Konkursförvaltare är advokaten Hans Andersson vid Kaiding i Piteå. Senast en vecka före edgångssammanträdet, den 19 november, ska konkursbouppteckningen vara inlämnad till tingsrätten.

Publicerad i Haparanda, Övertorneå, Svenska Taggar: , , , ,
9 kommentarer om “Konkursförvaltare utsedd för två Ekforsbolag
 1. Det är nog färdighaft skriver:

  Och varför skulle denne Styrman överklaga, han ”trollar” ju bekvämt bort över 30 milj.i skatteskulder (av er hederliga Ötåbor betalda pengar!) och som bekant så krymper kapitalflödet då de kunderna som Styrman inte har lyckats skrämma, lagenligt betalar till förvaltaren!? Så frågan är när kommer konkursansökan för resterande Ekforsbolag, den är nog inte långt borta och med vilka pengar ska han då rädda företaget, när förvaltaren håller i penningpungen!?

 2. Tankar skriver:

  Om man skulle skriva en bok om Styrmans liv och leverne, skulle inte en lämplig titel då vara ”Stolleri”. Eller vad tycker ni?

 3. Flashback skriver:

  Intressant fall..Docktorn grät!

 4. utan betaln.anmärkning skriver:

  Har aldrig tagit ställning i tvisten mellan Styrman och kommun, men nu när han hotar oss vanliga konsumenter, har han gått för långt. Vem är han att hota, han som inte ens betalara sina egna räkningar? Så länge han själv väljer att bo i Sverige är det bara för honom att vackert betala skatt som alla andra. I övrigt är det fritt, att ta sitt pick och pack och utvandra!

 5. Tornedalning50 skriver:

  När skall denna man inse att det är inte bara han, som får ta stryk i detta ämne. Säger som skribenten ”utan betaln. anmärkningar” följande: Det är fritt fram att ta sitt pick och pack och utvandra.

 6. ekforsen skriver:

  Har betalt min elräkning till förvaltaren som ca 30 procent av oss laglydiga elabonnenter gjort. Övriga är ej brottslingar utan har gått på Styrmans hot a la hells angels metoder. Väntar med spänning på nästa faktura. Kommer de en påminnelse från HE genom hembesök eller en faktura från vår enligt svensk domstol utsedd förvaltare?

 7. ekforsen skriver:

  Denne Styrman lever i sin drömvärld. Öser galla över socialdemokratin med inget ont säger han om Reinfelds regering som ju kommer att ta död på hans företag.

 8. Företagare Ötå-kommun skriver:

  Hoppas det blir budgivning! Att driva ett monopolföretag har alltid varit min dröm, säkra kunder!! HaHa! Man kan ju inte misslyckas.

 9. tpk skriver:

  Borde inte även s.k, bolaget ”Stor Stark” som Styrman äger innefattas i konkursen? Har faktiskt betalt el-räkningar till detta bolag, otroligt!
  Ta av honom samtliga bolag så vi slipper detta planerade skattedrama.