Larmade om misshandel

HAPARANDA: Vid halv tiotiden på tisdagskvällen får polisen ett larm gällande ett bråk på en adress i bostadsområdet Grankullen. När patrullen kommer till platsen får de uppgifter om att en kvinna blivit misshandlad på adressen. 

Kvinnan som är i 50-års åldern transporteras med ambulans till sjukhus, uppgifter om skadeläget saknas. Mannen som även han är i 50-årsåldern grips och åker med patrullen till polisstationen i Kalix där han förhörs.

 

Publicerad i Svenska
16 kommentarer om “Larmade om misshandel
 1. Ferrum skriver:

  Byt Karl! Skyll inte på ”alla män”. Det är inte ”alla män” som är problemet.

 2. Batman skriver:

  Gissar att man kan skylla på alkoholen, detta djävulsvatten.

 3. tmy pe skriver:

  alkohol är bra om man sköter det Batman…sköterman int de så är det ett gift som särar på familjer och vänner bara så att ni hvet

 4. "Realist" skriver:

  Alkohol är aldrig bra !

 5. Smisk! skriver:

  Inte ska vi skylla på alkoholen! Det är något grundläggande fel hos en man som frivilligt väljer att misshandla en kvinna!Jag är 60 år har krökat hela livet men aldrig ens tänkt tanken att misshandla den kvinna jag levt tillsammans med. Om man väljer att misshandla sin sambo eller någon annan så är man sjuk och ska givetvis skaka galler, gärna i åtminstone 8 år!

 6. Ferrum skriver:

  Smisk: Självklart, men det är inte ”alla mäns” fel som vissa kvinnor vill få det till. Jag varken krökar eller slår kvinnor. Sedan har man ett visst ansvar när man väljer sin parter. Det gäller oavsett man är man eller kvinna.

 7. Karoline skriver:

  Haha så kan det gå!

 8. Resultaten skriver:

  Precis så är det ferrum.

  Men vissa kvinnor dras tilm sådana idioter!
  Inte bara kvinnor för den delen.

  Är man utsatt för våld vare sig det fysiskt eller psykiskt skall man gå skilda vägar!!

  Men vissa förstår inte det.

 9. Resultaten skriver:

  Sen går man och bölar att alla män är grisar.

  Blir en jxxxa feminism att oj oj oss stackars kvinnor.

  Jag är för jämställdhet men då SKALL det vara JÄMSTÄLLT!
  Inte att man börjar gapa om vilka grisar män är.

  Vi är tyvärr lång väg iväg från jämnställd samhälle. Det förväntas t ex att mannen sköter om vissa saker och ska i vissa fall ha sämre villkor t ex när det handlar om barn och skillsmässa.

  Alla män har inte heller direktörslöner utan kan tom ha sämre lön än kvinnan. Även om det jämt pratas om hur bra löner män har.

  Tycker absolut lönerna ska vara lika och indivuella löner borde slopas!

 10. Qvinna skriver:

  ”Resultaten”: Läs på om hur misshandel inom relationer brukar börja. FÖRST ser gärningsmannen till att klippa alla vänskaps- och familjeband och kapa ner självförtroendet till noll. Sen när första slaget kommer, såklart på ett ställe som lätt kan förklaras bort till polisen, har hon ingenstans att vända sig.

  Och angående löner; har du hört talas om begreppet medelvärde? Annars; googla. Det är vad en använder när en pratar löneskillnader.

  Stackars alla män som måste gå omkring och gråta för att nån kallar dem gris. Ska tänka på er när jag måste springa ifrån våldtäktsmän & kvinnomisshandlare

 11. Jossa skriver:

  Jag tycker det är hemskt att överhuvudtaget lägga något ansvar på någon som blivit utsatt för misshandel eller övergrepp. Jag tror inte någon väljer en partner med vetskapen om att den kommer slå en. Och när misshandeln väl skett kan det ligga mycket psykiska övergrepp och hot bakom som gör att offret inte vågat lämna eller kommer våga lämna framöver. Det är väl ändå inte offrets fel? Det är alltid gärningsmannens ansvar till 100% att inte slå.

 12. Resultaten skriver:

  Qvinna:

  Visst är det så att misshandel från mäns sida kommer fram.

  Är ju förjävligt och har egentligen inte ens något ord till det för det är så hemskt!

  Men när någon börjar bryta vänskapsband och andra relationer så borde man börja förstå.

  Jag har själv levt med en sådan kvinna. Började just med det som du skriver. Klippa mina vänskaper, vara allmänt förjävlig mot mig. Då frågade jag mig själv att vad håller hon på med och vad väger tyngst.

  Sedan vet jag inte vad hon vann med det då det blev i slutändan att vi gick åt skilda håll.

 13. Resultaten skriver:

  Jag förstår att kärlek kan vara starkt och är i många fall ologiskt.

  Men jag tycker inte det är kärlek om man börjar kontrollera en annan människa och drar ner personens självförtroende!

  Det är redan där man måste börja ifrågasätta.

  Sedan har vi kanske alla olika anledningar som vi är tillsammans.

  Men när det gäller Sverige så har vi rätt så bra skyddsnät här. Har vi inga vänner som kan hjälpa så finns det annan hjälp att få!!!

 14. Ferrum skriver:

  Jossa: Nog kan man se skillnad på de män som slår. För det första så är de överdrivet trevliga och överröser damen med massor av choklad, rosor och resturangbesök. De har väl rånat sin morsa på pengar för att ha råd med allt detta. Om jag var kvinna så hade jag testat mannen och bjudit upp andra män till dans osv. Då ser man skillnad på en man och en misshandlare.

 15. Ferrum skriver:

  Qvinna: Du får gärna uppge vilka våldtäktsmännen är som jagar dig. Alla män är varken våldtäktsmän eller misshandlare.

 16. Qvinna skriver:

  Ferrum; Nä, men när jag promenerar / festar / handlar / lever i största allmänhet – hur ska jag veta vilka av alla män som är svin och vilka som inte är?

  Jag vet ju bara att 16 av de män jag mött har varit just svin. Att de varit svenskar, finnar, araber, roliga, charmiga, okända, välkända – men att 100% varit män. Och då är det inte värt risken. Då är en rädd för alla män.

  Som sagt; läs på om hur kvinnomisshandel och de psykologiska mönster de följer funkar. Att vi har ett bra skyddsnät är även det rätt verklighetsfrånvänt.