Lettisk anfallare klar för Asplöven

HAPARANDA:  Under måndagseftermiddagen presenterade Asplöven HC sitt senaste nyförvärv.

Den 21-årige anfallaren Roman Semjonovs från Aalborg Pirates är klar, skriver Haparandalaget på sin hemsida.

– En talangfull spelare som har alla förutsättningar att ta spelet till nästa nivå, säger Asplövens sportchef Per Kenttä.

Den lettiske juniorlandslagsmeriterade anfallaren har på de två senaste säsongerna producerat 55 poäng i Hockeyettan och Arboga. Fjolårssäsongen avslutades i danska Aalborg där det blev totalt 5 poäng på sju matcher

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , ,
4 kommentarer om “Lettisk anfallare klar för Asplöven
 1. Nasuabo skriver:

  Är Roman Lettiskt? Trodde Arboga låg i Sverige. Strunt samma, Nasua är inkluderande och Roman hälsas välkommen till Ica Arena, Nasua och Haparanda. Återtåget mot Allsvenskan rullar på! Må sommaren passera snabbt så vi får komma igång!

 2. Nyfiken supporter skriver:

  Bra värvningar hittills, när det gäller spelare. Nästa stora värvning kan bli i båset…Jag såg för en tid sedan Leif Strömberg, den rutinerade tränaren på ICA Maxi, vad skulle han göra i Happis, måste vara för att träffa Asplöven… Det skulle bli ett otroligt och viktigt lyft om Kenttä lyckas knyta Strömberg till klubben. Intressant att följa den utvecklingen!

 3. realist skriver:

  till nyfiken supporter; så du trodde Strömberg skulle ge en lagerbäck effekt på asplöven?!! tror den nya tränarkonstellationen istället ger en hamren effwkt!!

 4. Surkeata skriver:

  Mitten asploven voi ostella pelaajia kun eivät edes maksa laskuja yrityksille??