Man gripen misstänkt för villainbrott

HAPARANDA: Vid 14.30-tiden under måndagen grep polisen en man i 35-årsåldern misstänkt för flera villainbrott i Haparanda.

Under måndags morgon och förmiddag anmäldes tre villainbrott i centrala Haparanda där bland annat datorer, telefoner och plånböcker stulits. I samband med ett av inbrotten stals även en bil.

En av de stulna telefonerna kunde sedan spåras till en adress i Haparanda där polisen hittade stöldgods från de anmälda inbrotten. Och i närheten återfanns även den stulna bilen.

Polisen har utfört tekniska undersökningar på de aktuella adresserna, och bilen är tagen i beslag.

Publicerad i Haparanda, Svenska
3 kommentarer om “Man gripen misstänkt för villainbrott
  1. Liverpoolaren skriver:

    Verkar inte vara den vassaste kniven i kökslådan!

  2. korken skriver:

    Vem var det?

  3. Mrwsm skriver:

    Är samma figur som blev fångad på film av en gårdskamera på Storgatan natten mot måndag, personen på filmen känner på x antal bil dörrar och är även in i en bil.? Polisen har fått ta del av filmen.?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.