Man omhändertagen till följd av narkotikabrott

HAPARANDA: Under morgonen tillkallas polis till södra delar av Haparanda, efter ett tips om en man som ska se påverkad ut i området.

En patrull tar sig till området och medtar mannen för provtagning. Mannen omhändertas enligt lag om omhändertagande av berusade personer, och misstänks för både innehav och eget bruk som leder till en anmälan om ringa narkotikabrott.

Publicerad i Haparanda, Svenska
3 kommentarer om “Man omhändertagen till följd av narkotikabrott
 1. Assar G@ hotmail.com skriver:

  Bra jobb av polisen!

 2. Larsa skriver:

  Bra att polisen ingriper men kommer nog dessvärre inte leda till någon större förbättring om man genast släpper ut personen i fråga.
  Hade varit lite mer imponerande om man grep typerna som säljer skiten, Haparanda är inte stort så hur svårt kan det vara. Man börjar ju undra.

 3. happisman skriver:

  det blir bara fler och fler av dessa narkotika missbrukare i Haparanda, var är alla föräldrar till dessa ungdomar??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.