Mellanstor lägenhetsbrand släcktes snabbt

Brand i centrala Torneå. Foto: Pirita Jaako

Brand i centrala Torneå. Foto: Pirita Jaako

TORNEÅ: En lägenhetsbrand utbröt i lördagskväll i centrala Torneå.

Den mellanstora branden inträffade vid Hallituskatu, uppger Tilannehuone.fi, en nättjänst med information om pågående utryckningar.

Brandkåren uppges snabbt ha släckt branden och nu vädras lokalerna.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
5 kommentarer om “Mellanstor lägenhetsbrand släcktes snabbt
 1. Blåljus skriver:

  Hehe….. Mellanstor…. Hehe

 2. Rödljus skriver:

  Haha håller med 🙂

 3. Verkkosurfaren skriver:

  Blåljus, jag delar dina funderingar om rubriksättningen, förutom din kommentar ”he he”, så roligt är det inte med bostadsbränder. Men, vad är den rätta kategoriseringen? En torrkokning eller en trasig brösrost utan spridningsrisk är väl en ”mindre” brand, men en övertänd lägenhet och utrymd fastighet är väl en storbrand? Så vad är då detta, kanske en ” mellanstor” brand? Själv hade jag förvisso bara skrivit ”Lägenhetsbrand”, då kan man aldrig ha fel….men jag är ju inte journalist, bara ett nättroll.

 4. Grönljus skriver:

  Verkligen verkar Verkkosurfaren vara viktig. Journalist eller pyroman. Det är frågan

 5. Verkkosurfaren skriver:

  Grönljus, mycket har jag kallats men aldrig pyroman, jag tänder inte på bränder om jag så säger, vad annat ska jag svara? Jag säger väl om inte annat ”hi hi” för att komma in i gemenskapen….