Miljonvinst till Haparanda

HAPARANDA: HB webben skrev i söndags om Lottovinsten på tio miljoner kronor som gick till en vinnare i Tornedalen. Vinnaren visade sig vara en man från Haparanda- trakten. 

Efter storvinsten skickade Svenska spel ut ett vinnarmejl till den nyblivne miljonären. Denne trodde dock att det rörde sig om ett bluffmejl, en vinnarambassadör från Svenska spel fick istället kontakta vinnaren via telefon.

Enligt ett pressmeddelande blev mannen lättad när han fick telefonsamtalet och vinsten bekräftad eftersom att det svårt att förstå att han eventuellt hade blivit miljonär.

Lottoraden för 22 kronor med sju rätta Jokernummer var inlämnat via mobilen på Svenska spels hemsida.

På Svenska spels huvudkontor i Visby ligger nu vinnarchecken och väntar på att bli upphämtad av vinnaren.

 

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: ,
10 kommentarer om “Miljonvinst till Haparanda
 1. Psycho the rapist. skriver:

  Haparanda trakten?

 2. Lisette Olsson skriver:

  Tack för påpekandet, har korrigerat! /Lisette Olsson

 3. Peter skriver:

  Stort grattis till vinnaren…
  God jul och gott nytt år lär det nog bli 🙂

 4. DÄR SATT DEN!! skriver:

  Tack….Känns underbart…Farväl kyla och hej underbara sol…..:)

 5. Nasuabo skriver:

  Grattis och må kulorna rulla! Tio mille, heippä hei….kan inte låta bli att tänka på Asplöven och insamling till supporterspelaren, kunde nog räcka till SHL….men vad är väl en bal på slottet mot en kväll på Ica Arena som Askungen skulle ha sagt?

 6. Zzzzzzzzuck skriver:

  Nasuabo: sluta upp med alkoholen och dröm. Asplövens saga ÄR division 1……300 på läktarn och en multiarena för miljoner är ju rent svammel….. Lägg pengarna på att fixa vägar mm……

 7. Nasuabo skriver:

  Zzzuck…hur står det till? Du verkar vara lite Zzucked Up? Jag håller med dig i övrigt, lägg inga pengar på Multiarena just nu, satsa allt på spelarvärvningar till Asplöven, snart startar Panzarmarschen, V12:an i Leopardens bröst börjar morra igång….mot Allettan!!

 8. Ivanhoe skriver:

  Nasaubo, Kiruna AIF i Div II har dubbelt så många åskådare som Asplöven…. Ändå finns det ett lag i div I. Nej happis är ett lag för Div I, så nu ligger vi i där vi skall ligga och billigare är det, Heja fram kalix till allsvenskan

 9. Nasuabo skriver:

  Ivanhoe, du är för tidig, återkom på nyårsdagen som traditionen kräver. I övrigt så lär nog slutet bli som vanligt i kampen mellan saxare och normander…med andra ord Asplöven vinner till oddset 1,70!

 10. Enok Nitti skriver:

  Grattis och Asplöven är väl inte så relevant i den här tråden.