UPPDATERAD: Misshandel i Haparanda

HAPARANDA: Strax efter 04-tiden på söndagsmorgonen grep polisen en man på en adress i centralorten. 

Han är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i lägenheten där polisen grep honom.

Mannen blev intagen på förhör och släpptes på fri fot efter detta.

Det finns inga uppgifter gällande skadeläget för kvinnan, men enligt polisen ska hon inte ha behövt uppsöka sjukhusvård efter misshandeln.

Det verkar röra sig om någon typ av relationsbrott, och av respekt för de inblandade vill polisen inte lämna uppgifter angående ålder på de inblandade.

– Det är en integritetsfråga så jag avstår från att lämna ut åldersuppgifter i nuläget, säger Peder Jonsson, kommunikatör vid polisens regionledningscentral.

 

ANNONS

Publicerad i Haparanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.