Misslyckat flyktförsök

KALIX: Vid 14-tiden under onsdagen undvek en bilist att stanna på polismans tecken i Kalix. Polisen inledde ett efterföljande som engagerade flera polispatruller. 

Längs med Björkforsvägen kör den flyende bilen av vägen och föraren, en man i 30-årsåldern springer ifrån fordonet som han framfört.

I samband med flykten till fots blir mannen påkörd och hamnar under en efterföljande polisbil som på grund av det hala väglaget inte hinner stanna.

Den jagade mannen som är misstänkt för drograttfylleri förs med ambulans till Kalix sjukhus, och enligt uppgift ska han ha ådragit sig en extremitetsskada, mer specifik information om vilken kroppsdel som skadats saknas uppgifter om.

Både den bil som mannen framförde samt polisbilen måste bärgas från platsen.

Enligt den rutin som gäller när någon skadas i samband med ett polisingripande så kommer händelsen att anmälas till Särskilda Utredningar för prövning om något fel har begåtts, enligt uppgifter från polisens regionledningscentral.

ANNONS

Publicerad i Kalix/Överkalix, Svenska Taggar: ,
En kommentar om “Misslyckat flyktförsök
  1. rex skriver:

    Bra jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.