UPPDATERAD:Misstanke om narkotikabrott

HAPARANDA: På den sena fredagskvällen besökte polisen en adress i Haparanda kommun, detta resulterade i att minst en person fick följa med patrullen provtagning och förhör med bakomliggande misstanke om narkotikabrott.

– Jag kan se att vi har tagit med oss personer. Minst en men det kan vara flera också, misstänkta för narkotikabrott. Men i övrigt framgår det inte så mycket mer, säger Peder Jonsson på polisens regionledningscentral i Umeå.

HB kontaktar jourhavande förundersökningsledare som bekräftar samma sak. Men ber undertecknad att återkomma senare eftersom att avrapporteringen i ärendet inte är helt färdigställd ännu.

Uppdaterad klockan 14:08

Två personer fick följa med polisen för kroppsbesiktning och förhör. Den ena är en kvinna född -89 och den andra en man, ålder obekräftad.

Personerna har släppts på fri fot men en anmälan om misstanke narkotikabrott för eget bruk är upprättad, berättar Pontus Henriksson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Händelsen skedde i en by väster om Haparanda.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: ,
3 kommentarer om “UPPDATERAD:Misstanke om narkotikabrott
 1. Jumala skriver:

  Bra jobbat landsfiskaln!

 2. rex skriver:

  Efter knarkinvasionen kommer pistolskjutningarna även till dessa trakter. tyvärr!

 3. Knapsu skriver:

  rex: kommer? Här har skjutits med både gevär och pistoler sedan åtminstone 1970-talet. Varje gång av gärningsmän av nordiskt ursprung för övrigt.
  Samma gäller otyget att elda upp bilar, ingen ny företeelse.