Mördade mannen härrör från Östeuropa

KALIX: Polisen har under fredagsförmiddagen gått ut med information om att delarna från mansliket som påträffades i Kalix under onsdagen är en man som är hemmahörande i Östeuropa. De anhöriga är inte ännu underrättade, därför kan ytterligare information inte lämnas i nuläget.

Området kring strandpromenaden där huvudet, armarna och benen hittades är ännu avspärrat. Sökarbetet efter ytterligare spår pågår fortfarande på platsen, med dykare, hund och helikopter.

Norrbottens Media skriver att enligt poliskällor ska offret troligen varit med i en internationell stöldliga som härjat, bland annat i Norrbotten den senaste tiden.

Publicerad i Svenska
4 kommentarer om “Mördade mannen härrör från Östeuropa
 1. Johan W skriver:

  Sveriges ovanliga strategi verkar vara att låta landgränsen stå dåligt bevakad oavsett utvecklingen av ökat elände i vårt land senaste 10 åren, de är totalt oförmögen att vidta kraftfulla åtgärder utan gömmer sig i bästa hand bakom åratal av allehanda utredningar. Riskanalyserna lyser med sin frånvaro fastän alla varningstecken har lyst och blinkat i åratal. Hur kan man vara så här korkad som Ämbetsman och Politiker, de måste känna till om eländet som sprider sig. Med vad gör man åt det? Jo,fortsätter sprida skönlitterära bilder om hur bra Sverige fungerar när de sitter i makten och pengarna

 2. Tasku skriver:

  Johan W, de gör det helt medvetet. När man förstår detta, förstår man allt.

 3. Johan W skriver:

  Det tror jag också. Flytta makten ifrån Sverige med hjälp av kaos.

 4. vänster-partist-nu f.d. skriver:

  häller med att mordet är sd fel de skulle aldrig ha inträffat i Sölvesborg där nasi bor…för där är de svenskar som mördar svenskar och då är de ok…allt enligt vet inte åkesson..