Muskos intervjuas i Opinion Live i kväll

ÖVERTORNEÅ: I kvällens Opinion Live i SVT1 intervjuas kommunpolitikern Per-Erik Muskos om motionen som han lade fram i måndags inför sittande fullmäktigeförsamling.

Om någon har undgått att läsa om själva motionen kan det göras längre ner här på hbwebben.

Det som har hänt efter måndagen är snudd på otroligt. Information om motionen har spritts runt i stort sett hela världen. Alla slags massmedier har plockat upp den.

Själv sa Muskos i början av veckan att han är mest förvånad över att olika TV-stationer kontaktat honom. Inte undra på att han är ännu mer förvånad nu med tanke på att informationen om hans motion via stora nyhetsbyråer har nått bland annat England, Tyskland, Mexiko, Peru och intresse ska senast ha visats från USA.

I kväll finns alltså chans att höra vad upphovsmannen till uppståndelsen säger när han blir intervjuad i debattprogrammet Opinion Live i kväll, torsdagen den 23 februari klockan 22.

Publicerad i Övertorneå, Svenska Taggar: , ,
En kommentar om “Muskos intervjuas i Opinion Live i kväll
  1. från holmen skriver:

    det finns en annan politiker som kört med samma tema…han hade sidkammat år och en svart liten musse under näsan…Han var också den som började premiera kvinnor/familjer med flera barn…Fast jag vet inte om han gick så långt att han förslog samlag på arbetstid…