Niklas Grape bäste Tornedaling

Niklas Grape, Niemis kom tvåa i elitklassen när Påskrallyt i fältskytte avslutades under påsksöndagen. Foto: Stefan Engströ

Niklas Grape, Niemis kom tvåa i elitklassen när Påskrallyt i fältskytte avslutades under påsksöndagen. Foto: Stefan Engström

ÖVERTORNEÅ: Tredje och sista dagen för Påskrallyt i fältskytte arrangerades av Övertorneå Skytteförening på påsksöndagen. Det blev en bra dag för Norrbotten och även för Tornedalen. Det var inte lätt att få ihop 36 träffar den här dagen och få lyckades med det. Den annars så säkre Gustav Lövgren, Niemisel i elitklassen lyckades inte i de två första tävlingarna under helgen, men det gjorde han avslutningsdagen med att sätta dit alla 36 skotten.

Tvåa i klassen kom Niklas Grape, Niemis Skytteförening med 35 träffar. Plumpen för Niklas kom på fjärde stationen då han inte lyckades få iväg alla skotten i tid och fick 35 träffar. Trea i klassen kom en annan säker skytt, Olle Gabrielsson, Rommehed med 34 träffar. Fredrik Kaarle Niemis kom sexa med 32 träffar och klubbkompisen Robert Grape tia med 31 träffar.

Norrbottensskytten Börje Keinström, Ni/Ma sköt fullt även han och vann klassen GF 65. En skytt till sköt fullt och det var Lars Ekström, Rosersberg i klassen Kikare Ligg.

Bertil Omark, Kuivakanga kom tvåa i klassen GF 75 med 31 träffar och Per-Erik Vårlund, Pajala trea i klassen GF 55 med 32 träffar.

När det gäller kampen om förbundsmästerskapet för Norrbotten vann Gustav Lövgren, Niemisel före Niklas Grape, Niemis.  Klubbkompisarna Fredrik Kaarle och Robert Grape kom fyra respektive femma.

 

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar: