Nu ändrar sig S och tar åter hjälp av expertis

HAPARANDA: Simu uppgav i lördags till Haparandabladet att de inte kommer att ta mer hjälp av expertis. Nu har S ändrat sig.

På Haparanda stads hemsida går det nu att läsa att förändringar har gjorts av avtalen och att Haparanda kommun har anlitat Kaiding advokatbyrå och PWC för att i egenskap av expeter på området granska avtalen och företräda kommunen i avtalstecknandet.

Haparanda kommuns projektkoordinator Göran Wigren ska vara behjälplig de förtroendevalda i kommunen och sköta kontakterna mellan experterna, Haparanda kommun och Fahlander.

Under måndagen kommer också de nya avtalen att läggas ut på hemsidan, tillgängliga för allmänheten.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , ,
8 kommentarer om “Nu ändrar sig S och tar åter hjälp av expertis
 1. Hopp skriver:

  Än finns tydligen hopp att de tar sitt förnuft tillfånga…

 2. påstår ingenting,frågar bara skriver:

  Det vore intressant och veta om Patrik Ojas konsultfirma har samarbete med Fahlander. När Gunnel Simu drar till Sthlm, ska hon också driva en konsultfirma och ha möjligtvis Fahlander som kund ?

 3. S m s skriver:

  Det fanns ju några kopplingar mellan Oja och Fahlander enl. vad det ryktas på stan iallafall. Hoppas nu bara att det inget blir av detta svammleprojekt!

 4. Positiva Haparanda skriver:

  Hur kommer det sig att Haparanda verkar ha en överrepresentation av konspiratoriker och allmänna haters? Man får ju skämmas av bonnakulturen här.

 5. Monica skriver:

  Eller hur Positiva Haparanda!

 6. Eländig soppa skriver:

  Positiva Haparanda måste inse att haparandaborna äntligen insett att Fahlanders projekt definitivt inte är positivt för Haparanda. Det är väl det enda positiva i den här eländiga soppan som Gunnel Simu tillsammans med Fahlander skrivit receptet till.

 7. Julle skriver:

  Nu är det dags att Gunnel S tar sin Mats ur skolan. Förtroende är urvattnat samtidigt som hon aviserat sin avgång. Vem lyssnar på henne?

 8. toTommy E Eriksson skriver:

  tråkigt att det skulle sluta på detta vis när så många förhoppningar fanns hos så många. så kraschlandar allting i kollektiv besvikelse och massor med tappde sugar…..